«Πατάει πόδι» το παλάτι στις απαιτήσεις της Μέγκαν

Εν αναμονή της γέννησης του πρώτου παιδιού της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, πολλοί έχουν αναρωτηθεί μήπως η δούκισσα έχει ήδη γεννήσει και δεν έχει γίνει ακόμα κάποια ανακοίνωση από το παλάτι.

Article featured image
Article featured image

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είχαν όντως ανακοινώσει κάποια στιγμή πως θα κρατήσουν τη γέννα μυστική και η Μέγκαν ήδη εδώ και μερικές εβδομάδες δεν έχει κάνει καμία επίσημη έξοδο. Αυτό όμως δεν σημαίνει, ότι κρύβουν το μωρό τους από τον κόσμο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το παλάτι του Μπάκιγχαμ θα κάνει ανακοίνωση όταν η Μέγκαν θα είναι έτοιμη να γεννήσει.

Μάλιστα, το παλάτι πήρε θέση και για την παραδοσιακή φωτογράφηση που κάνουν, όταν γεννιέται ένα νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας, έξω από το νοσοκομείο St. Mary στο κεντρικό Λονδίνο.

Αν και το ζευγάρι θα το παραλείψει αυτό, μερικές μέρες αργότερα θα γίνει μια φωτογράφηση στο παλάτι του Γουίντσορ με τους γονείς και το νεογέννητο.

665e47f4e69cced04746b6a44c37556c.jpg

Η είδηση ότι ο πρίγκιπας Χάρι πρόκειται να ταξιδέψει στην Ολλανδία την επόμενη εβδομάδα τροφοδότησαν περαιτέρω τις φήμες ότι το μωρό Σάσεξ έχει ήδη γεννηθεί.

Ωστόσο, δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ για την βασιλική οικογένεια, τις διέψευσαν αμέσως στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης.

Με πληροφορίες από τη Huffingtonpost

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ