Οι πρόβες των χωρών άλλαξαν (τελικά) τους πίνακες των προγνωστικών

Τα φαβορί, τα αουτσάιντερ και οι νέες χώρες που κερδίζουν έδαφος τις τελευταίες ώρες.

Article featured image
Article featured image

Λίγες μόλις μέρες πριν τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision που θα σημάνει την έναρξη του 64ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, οι πρόβες των χωρών που ξεκίνησαν από το περασμένο Σάββατο, φαίνεται να κινητοποιούν τον πίνακα των προγνωστικών, ανατρέποντας τα μέχρι στιγμής δεδομένα, τα φαβορί και τα outsider.

Όπως διαβάζουμε στο Check In Cyprus, παρότι στις πρόβες των δύο πρώτων ημερών τα προγνωστικά δεν είχαν παρουσιάσει ιδιαίτερη μεταβολή, οι επόμενες δύο ημέρες προβών ανέτρεψαν τελικά τα δεδομένα, δημιουργώντας το απαραίτητο buzz μεταξύ των φαν του διαγωνισμού.


Ο λόγος που οι πρόβες του δεύτερου ημιτελικού προκάλεσαν αυτές τις μεταβολές είναι διότι σε αυτόν διαγωνίζονται συμμετοχές με πολύ δυνατά τραγούδια και χώρες που επενδύουν πολλά χρήματα για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό διεκδικώντας σχεδόν κάθε χρόνο τη νίκη.

Ανάμεσά τους είναι πρώτη και πιο… σπάταλη η Ρωσία που φέτος έχει επιστρατεύσει ένα πολύ δημοφιλή καλλιτέχνη και παλιό μας γνώριμο τον Σεργκέι Λαζάρεφ ο οποίος εκπροσώπησε ξανά τη Ρωσία στον διαγωνισμό το 2016 κατακτώντας την 3η θέση.

Για να διαβάσετε την εκτενή και to-the-point ανάλυση του Check In Cyprus, πατήστε ΕΔΩ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ