Τζένιφερ Άνιστον και Σάρον Στόουν ποζάρουν γυμνές αγγίζοντας την τελειότητα

Για τα εξώφυλλα του Harper’s Bazaar και της πορτογαλικής Vogue.

Article featured image
Article featured image


Δύο γυναίκες-σύμβολα, που η κάθε μία άφησε και εξακολουθεί να αφήνει το στίγμα της μέσα από τη δουλειά και τη δράση της, φωτογραφήθηκαν γυμνές για τα εξώφυλλα του Harper’s Bazaar Ιουνίου και της πορτογαλικής Vogue, αφήνοντας το παγκόσμιο άναυδο από την τελειότητα και την ομορφιά τους.

Στα 50 της χρόνια η Τζένιφερ Άνιστον, δείχνει πιο σίγουρη και πιο κατασταλαγμένη από κάθε άλλη φορά, κάτι που εξωτερικεύεται στο σώμα και το πρόσωπό της. Απόδειξη οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν στο Instagram οι υπεύθυνοι του περιοδικού, από τη γυμνόστηθη φωτογράφιση για το εξώφυλλο του Harper’s Bazaar -τεύχος Ιουνίου- στο οποίο μεταξύ άλλων μιλά για την καριέρα της, για τον έρωτα και το ρομάντζο στη ζωή της.

Όπως τονίζει, αυτόν τον καιρό δεν υπάρχει κάποιος άνδρας στη ζωή της αλλά είναι ανοιχτή στο να βρει ξανά τον έρωτα. Ερωτώμενη αν ψάχνει σε site γνωριμιών τον νέο έρωτα της ζωής της εκείνη το αρνείται. «Όχι, να πω την αλήθεια δεν έχω καθόλου χρόνο. Προτεραιότητά μου αυτήν τη στιγμή είναι η σειρά που πρωταγωνιστώ. Τα ραντεβού δεν είναι νούμερο ένα στη λίστα μου αυτήν τη στιγμή. Αισθάνομαι πως το ρομάντζο θα έρθει μόνο του δεν χρειάζεται να το αναζητήσω. Όταν θα έρθει, θα το καλωσορίσω» επεσήμανε η Χολιγουντιανή σταρ που έχει πάρει δύο φορές διαζύγιο.


Από την άλλη η Σάρον Στόουν στα 61 της χρόνια, τολμά και πάλι να φωτογραφηθεί γυμνή για το εξώφυλλο της πορτογαλικής Vogue, αποκαλύπτοντας πέρα από το καλογυμνασμένο και άκρως ερωτικό σώμα της, το γεγονός πως όταν ξεκινούσε την καριέρα της πίσω στα 80s οι σκηνοθέτες δεν την ήθελαν γιατί δεν την θεωρούσαν «fuckable». Ένας όρος που χρησιμοποιείτο ευρέως την εποχή εκείνη για τις γυναίκες ηθοποιούς της εποχής.


Η Σάρον Στόουν μίλησε επίσης για την παρουσία των γυναικών στις σημερινές ταινίες και πώς δεν εκπροσωπούνται σωστά. «Οι περισσότερες ταινίες είναι γραμμένες από άντρες, δημιουργούνται από άντρες και διαθέτουν μια "αρσενική νοοτροπία", ποτέ δεν λαμβάνεται υπόψιν πώς είναι στην πραγματικότητα οι γυναίκες, πώς νιώθουμε και πώς σκεφτόμαστε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί χαρακτήρες μου είναι μεθυσμένοι, εθισμένοι ή τρελοί, είναι ο μόνος τρόπος για να αντέξω ειλικρινά τη συμπεριφορά τους» εξηγεί η ίδια.

Η 61χρονη ηθοποιός δημοσίευσε στα social media τις δυο φωτογραφίες δια χειρός Branislav Simoncik, ποζάροντας στην μία λήψη γυμνή σε μια πισίνα και αφήνοντας ακάλυπτο το στήθος της, ενώ στην δεύτερη λήψη κάθεται με τα πόδια της ανοιχτά, όπως είχε κάνει ο διάσημος χαρακτήρας της Catherine Tramell στην ταινία «Βασικό Ένστικτο».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ