Η Φουρέιρα βάζει και πάλι Fuego στα social media με backstage video από την περσινή Eurovision

Μερικές μέρες πριν την έναρξη του 65ου διαγωνισμού της Eurovision, η Ελένη Φουρέιρα μάς θυμίζει, με ένα backstage video, όλα όσα Fuego βιώσαμε τον Μάη του 18’.

Article featured image
Article featured image

Πέρασε ήδη ένας χρόνος από την ημέρα που η Ελένη Φουρέιρα ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision στην Πορτογαλία, βάζοντας κυριολεκτικά φωτιά σε όλη την Ευρώπη με την καυτή χορογραφία της.

Λίγο πριν ανέβει ξανά στο stage του διαγωνισμού, αποκάλυψε ένα video από τα παρασκήνια της περσινής διοργάνωσης! Η pop queen, εκπροσωπώντας την Κύπρο με το «Fuego», εμφανίστηκε στις 8 Μαΐου στον Α’ ημιτελικό που διεξήχθη στη Λισαβόνα και προκρίθηκε στον τελικό όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση κάνοντας τους πάντες να μιλούν για την «εκρηκτική» performance της.

«Θεέ μου, ακόμα μου φαίνεται σαν να ήταν χθες! Αυτό είναι λίγο πριν βγούμε στη σκηνή για τον ημιτελικό. Τι εμπειρία!», έγραψε στα social media και δημοσίευσε ένα βίντεο από τα backstage στο οποίο τραγουδά και χορεύει το «Fuego» μαζί με τις χορεύτριές της.


Από την προσεχή Κυριακή, 12 Μαΐου, η εντυπωσιακή performer μπαίνει ξανά σε ρυθμούς Eurovision καθώς θα βρίσκεται στο Ισραήλ για την εμφάνιση - έκπληξη που θα κάνει τη βραδιά του τελικού, στις 18 Μαΐου. Σε μία ενότητα με τίτλο «Eurovision Legends», η Ελένη Φουρέιρα θα βρεθεί στο stage μαζί με τους Conchita Wurst, Mans Zelmerlöw και Verka Serduchka και θα ερμηνεύσει το «Dancing Lasha Tumbai», με το οποίο η Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007, ενώ, μαζί με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες, το «Hallelujah» με το οποίο το Ισραήλ κέρδισε τη Eurovision το 1979.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ