Διαγωνισμός ψεύτικου οργασμού

Πόσο πειστικά μπορείς να προσποιηθείς έναν οργασμό;

Article featured image
Article featured image

Αν μπορείς να το κάνεις καλύτερα από την Μεγκ Ράιαν στην κλασσική, πλέον, ταινία «Όταν ο Χάρη γνώρισε τη Σάλι», τότε πολύ πιθανόν να είσαι η νικήτρια ή ο νικητής.

Με αφορμή τα 30 χρόνια από τότε που προβλήθηκε η κλασσική αυτή ταινία, οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου που γυρίστηκε η θρυλική σκηνή, του Katz’s Delicatessen στο Μανχάταν, αναζητούν αυτόν ή αυτήν που θα προσποιηθεί καλύτερα από την Μεγκ Ράιαν, έναν οργασμό.


Στην ρομαντική κομεντί, που γιορτάζει φέτος τα 30 της χρόνια, ο Χάρι (Μπίλι Κρίσταλ) και η Σάλι (Μεγκ Ράιαν) κάθονται να φάνε και μιλάνε για το θέμα του γυναικείου οργασμού. Ο Χάρι επιμένει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έχει υποκριθεί γυναίκα οργασμό μαζί του καθώς αν όντως είχε συμβεί κάτι τέτοιο θα το είχε σίγουρα καταλάβει. Τότε η Σάλι του δείχνει πόσο εύκολα προσποιείται μια γυναίκα έναν οργασμό, προς μεγάλη έκπληξη των συνδαιτυμόνων τους που τους κοιτάνε απορημένοι – μάλιστα, η ατάκα «Θα πάρω ό,τι πήρε και αυτή» που ακούγεται στο τέλος είναι η πιο γνωστή της ταινίας και την εκστομίζει η μητέρα του σκηνοθέτη.

Το ιστορικό εστιατόριο (πρωτολειτούργησε το μακρινότατο… 1888) είναι και ο διοργανωτής του Διαγωνισμού Ψεύτικου Οργασμού, τον οποίο θα φιλοξενήσει στις 12 Ιουλίου, ημερομηνία που είχε κυκλοφορήσει η ταινία στο σινεμά το 1989. Μάλιστα, οι διαγωνιζόμενοι (άνδρες ή γυναίκες) θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι όπου κάθονταν οι δύο ηθοποιοί.

Όπως σημειώνουν οι Times, μια κριτική επιτροπή από επιφανείς Νεοϋορκέζους θα αξιολογήσει τις επιδόσεις τους, με το έπαθλο του νικητή να μην έχει ακόμη ανακοινωθεί και να κρατείται σαν επτασφράγιστο μυστικό. Για την ιστορία, αυτή είναι η κλασική σκηνή που πρέπει να μιμηθούν οι συμμετέχοντες:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ