Τελετή Αποφοίτησης 2019 του American College

Στις 21 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης του American College στο ξενοδοχείο Landmark (πρωην Hilton Hotel).

Article featured image
Article featured image

Η τελετή ξεκίνησε με την είσοδο των αποφοίτων και αγόρευση από υψηλόβαθμα στελέχη των Υπουργείων Εξωτερικών και Παιδείας.

Ένα φαντασμαγορικό βίντεο με τα επιτεύγματα του Κολεγίου για το ακαδημαϊκό έτος 2019 προβλήθηκε, υπενθυμίζοντας επιτυχίες σε διαγωνισμούς μαγειρικής, διακρίσεις φοιτητών, αλλά και σεμινάρια από κορυφαίους επαγγελματίες, όπως ο Τιμολέων Διαμαντής και ο Γιάννης Αναστασίου.

Στην συνέχεια αντιπρόσωποι από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού, κορυφαίες εταιρείες και συνδέσμους απένειμαν βραβεία στους αριστούχους φοιτητές κάθε προγράμματος σπουδών. Η εταιρεία Anco Catering βράβευσε τον άριστο φοιτητή μαγειρικής Χρήστο Πέτσα και ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου, τον φοιτητή Παναγιώτη Κυριακίδη για τις μαγειρικές του διακρίσεις. Η αντιπρόσωπος του Υφιπουργείου Τουρισμού απένειμε δωροεπιταγή 500€ σε τρεις φοιτητές του κλάδου Διοίκησης Ξενοδοχείου και ο Σύνδεσμος Μυοπαθών Κύπρου βράβευσε φοιτητές της Μηχανογραφημένης Λογιστικής για την εθελοντική τους προσφορά στο ΤΕΛΕΘΟΝ.

ERI_7542.jpg


Τη σειρά πήρε η απονομή πτυχίων στους απόφοιτους του Κολεγίου και ένα διασκεδαστικό cocktail party, το οποίο διήρκησε μέχρι αργά το βράδυ. Εκεί συγγενείς και φίλοι των αποφοίτων είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για τελευταία φορά με καθηγητές, να γευτούν τον μπουφέ, αλλά και να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες, οι οποίες θα τους συντροφεύουν για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Από το 1975, το American College προσφέρει αξιολογημένα προγράμματα σπουδών, όπως Διοίκηση Επιχειρήσεων, Διοίκηση Ξενοδοχείου, Μαγειρικές Τέχνες, Πληροφορική, Διοίκηση Τουρισμού, Γραμματειακά και Τεχνικός Δικτύων Υπολογιστών.

ERI_7470.jpg


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ