Σεμινάριο προετοιμασίας για τις εξετάσεις της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου

Το τμήμα επαγγελματικών σπουδών του Alexander College, ALEXANDER PROFESSIONAL STUDIES (APS), ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη του σεμιναρίου CySEC Advanced Preparation Course.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από τις 15 Ιουλίου μέχρι την 26η Ιουλίου, από τις 6:30μμ μέχρι τις 9:45μμ, στη Λεμεσό (Στέλιου Κυριακίδη 33, 3082 Λεμεσός)

Το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να παρέχει στους συμμετέχοντες εφαρμοσμένες γνώσεις, πλήρη κατανόηση με παραδείγματα, καθώς επίσης και δοκιμαστικές εξετάσεις για αύξηση των πιθανοτήτων επιτυχίας στις εξετάσεις.

Παράλληλα, με την απόκτηση της πιστοποίησης δίνεται η δυνατότητα στους κατόχους για νέα καριέρα ή προαγωγή εντός της εταιρείας που εργάζονται καθώς θα έχουν το δικαίωμα και την ικανότητα να παρέχουν επενδυτικές υπηρεσίες, να εργάζονται σε θέσεις κλειδιά, να εξυπηρετούν με περισσότερο επαγγελματισμό τους πελάτες και να συμμορφώνονται ανά πάσα στιγμή με τους κανονισμούς της Ε.Ε. και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Artboard 5.png

Μοναδικός στόχος του σεμιναρίου είναι να προετοιμάσει τους συμμετέχοντες για την απόκτηση του CySEC Advanced Diploma και να τους εισαγάγει στη φιλοσοφία του “Risk Based στις Επενδυτικές εταιρείες, βάσει των κανονισμών και νομοθεσίας της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Το σεμινάριο είναι εγκεκριμένο από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑΝΑΔ) και είναι επιχορηγημένο μέχρι το 65%.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την παρακάτω ιστοσελίδα για πληροφορίες και εγγραφές: https://professional.alexander.ac.cy/seminars/cysec-preparation-course/

Σχετικα

Η επανάσταση των (κυπριακών) αμνοεριφίων

Beachpolistas της Κύπρου ετοιμαστείτε

13 αμήχανα ενσταντανέ από την ορκωμοσία της νέας Βουλής των Ελλήνων

Πώς θα έμοιαζαν στα γεράματά τους 12 καλλιτέχνες που έφυγαν νωρίς

Ο Γιώργος φωτογράφησε μια Μονάχους Μονάχους κοντά σε γνωστή παραλία του Πρωταρά

Εικόνες από τη μελέτη για τον νέο σχεδιασμό της οδού Τσερίου