Έρχεται Κύπρο το φημισμένο «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας» και ο τεράστιος καταρράκτης σοκολάτας

Μετά από ένα ταξίδι σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ρώμη, το άρωμα του πολυβραβευμένου θεματικού πάρκου φτάνει και στην Κύπρο.

Article featured image
Article featured image

Από τον Νοέμβρη 2019 και για τρεις ολόκληρους μήνες ο χώρος της Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία θα ξεχειλίσει από γεύσεις μπισκότου, γλυκών και σοκολάτας.

Με πυρετώδεις ρυθμούς έχουν ξεκινήσει οι εντυπωσιακές κατασκευές του παραμυθένιου «Εργοστασίου και Μουσείου Σοκολάτας». Ο μεγαλύτερος Καταρράκτης Σοκολάτας της Ευρώπης (με 1200 λίτρα πραγματικής σοκολάτας), γιγάντια σοκολατάκια και μπισκότα, είναι μερικές μόνο από τις απολαυστικές εκπλήξεις που επιφυλάσσουν οι ήρωες του παραμυθένιου θεματικού πάρκου στους τυχερούς επισκέπτες.

DSC_9166.jpg


Το διαδραστικό και πρωτότυπο «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας» συνδυάζει αριστοτεχνικά την ψυχαγωγία με την εκπαίδευση καθώς μέσα από διάφορες θεματικές ενότητες (την πραγματικά άγρια ζούγκλα, το μουσείο κακάο, την καλύβα των Αζτέκων, τα εργαστήρια κατασκευών κλπ), τα παιδιά, οι νέοι αλλά και οι ενήλικες θα ανακαλύπτουν με εντυπωσιακό τρόπο τα μυστικά της σοκολάτας και των γλυκών απολαύσεων.


123.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ