4 κόλπα που κάνει κάθε άντρας με το κινητό του όταν είναι μαζί με τη γυναίκα του

Αν είναι να αποφύγεις τις άβολες ερωτήσεις και τις αμήχανες στιγμές, πρέπει να σκαρφίζεσαι τα καλύτερα.

Article featured image
Article featured image

Κανονικά αυτό το άρθρο δεν θα έπρεπε να είχε υλοποιηθεί ποτέ αφού «ξεσκεπάζει» όλα εκείνα τα μικρά κόλπα που κάνουν οι άντρες για να προστατεύσουν το περιεχόμενο του κινητού τους, όταν είναι μαζί με τις γυναίκες τους.

Επειδή, όμως, δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε και επειδή τέτοιοι είμαστε, αποφασίσαμε να αποκαλύψουμε τα τέσσερα πιο συνηθισμένα τρικ που κάθε άντρας κάνει με το κινητό του, όταν βρίσκεται μαζί με τη γυναίκα του.

Απολογούμαστε προκαταβολικά!



Wifi και 4G ερμητικά κλειστά

66213101_345737972993654_5436974120476606464_n.jpg

Βγαίνετε έξω για φαγητό ή για ποτό, μπορεί ακόμη να πηγαίνετε και μία βόλτα με το αυτοκίνητο. Και εκεί που ο σύντροφός σας είναι συνεχώς connected ξαφνικά απενεργοποιεί wifi και 4G, ενεργοποιώντας τα μόνο όταν κρατάει και πάλι το κινητό του. Δεν είναι τυχαίο!


Στο αθόρυβο

Screen-Shot-2012-10-04-at-12.39.40-PM.jpg

Ακόμη ένα τρικ που χρησιμοποιούν πολλοί άντρες όταν βρίσκονται μαζί με τις συντρόφους τους, είναι να βάζουν το κινητό τους στο αθόρυβο. Έτσι γλυτώνουν άβολες στιγμές με μηνύματα ή τηλεφωνήματα σε ακατάλληλες ώρες. Όχι για κάτι πονηρό, μπορεί ακόμη και ένα επαγγελματικό τηλεφώνημα ή το τηλεφώνημα του κολλητού που πήρε για να σου πει τα δικά του, να χαλάσει τη βραδιά.



Η οθόνη ανάποδα στο τραπέζι

Sony-Xperia-1-back-on-table-upside-down-920x518.jpg

Συνήθως αυτό το κόλπο πάει συνδυαστικά με το αθόρυβο, αφού το να απενεργοποιήσεις τον ήχο αλλά να αφήνεις την οθόνη σε κοινή θέα, δεν προσφέρει και πολλά.




Η αμήχανη στιγμή πρέπει να πάρεις το κινητό του, την ώρα που οδηγεί

D205_95_020_0004_600.jpg

Πόσες φορές χρειάστηκε να πάρετε το κινητό του συντρόφου σας την ώρα που βρισκόσασταν το αυτοκίνητο, ενώ οδηγούσε αυτός; Από μερικές έως αρκετές. Κάντε τώρα εικόνα τη διαδικασία. Αν έπρεπε να ψάξετε να βρείτε κάποιον αριθμό τηλεφώνου ή κάποιο μήνυμα, πριν πάρετε το κινητό στα χέρια σας, ο σύντροφός σας, φρόντιζε να σας δώσει το κινητό αφού πρώτα σας είχε μεταφέρει ακριβώς στο σημείο που έπρεπε να βρίσκεστε, για να μη χρειαστεί να ψάξετε στα αρχεία του για να βρείτε αυτό που θέλετε. Έ;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ