Μια (αντρο)παρέα βάλθηκε να ξεσηκώσει την Κύπρο

Και μέχρι στιγμής τα πάει περίφημα!

Article featured image
Article featured image


Τα ΑΛΦΑ Music Tours Reloaded από την μπύρα ΑΛΦΑ, συνεχίζουν ακάθεκτα τις live εμφανίσεις τους ξεσηκώνοντας ολόκληρη την Κύπρο. Παρέα με το αγαπημένο συγκρότημα Παπιγιόν, έχουν ήδη πραγματοποιήσει 6 άκρως πετυχημένες εμφανίσεις σε Λεμεσό, Λευκωσία, Παραλίμνι, Λάρνακα και Πάφο, παρασύροντας άπαντες σε ξέφρενους καλοκαιρινούς ρυθμούς. Όσοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στα άκρως επιτυχημένα Live στα Patio Cocktail Bar, Tamala Café Bar, Guest Bar, Noir Tapas & Bar και Boulevard Bistro Wine Bar, The Amphitheater bar & more, Blue Apple και Τρεις & Εξήντα, και Columbia Beach, έζησαν την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία με άφθονη παγωμένη μπύρα ΑΛΦΑ και μοναδικές στιγμές διασκέδασης παρέα με τους δικούς τους ανθρώπους.

14 IOYN19_270 Alfa Beer.jpg


Δίνοντας μια reloaded νότα δροσιάς στους καυτούς καλοκαιρινούς μήνες, η μπύρα ΑΛΦΑ και οι Παπιγιόν συνεχίζουν τις live εμφανίσεις τους δίνοντάς μας ραντεβού σε Kaliva on the beach, Καφενείο Περίπου, Αιγιαλό, κ.α. Οι Παπιγιόν, με ανεβασμένη διάθεση και πολύ κέφι, κρύβουν φέτος αρκετές εκπλήξεις στο ρεπερτόριό τους, ξεσηκώνοντας τους παρευρισκόμενους και προσφέροντάς τους ένα αξέχαστο live event. Παράλληλα, η μπύρα ΑΛΦΑ έχει ετοιμάσει διαγωνισμούς και πολλές άλλες εκπλήξεις για το κοινό, μεταξύ των οποίων οι ‘guest star’ συμμετοχή παρευρισκόμενων στα live, ερμηνεύοντας on stage με τους Παπιγιόν το τραγούδι «Η ΑΛΦΑ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑ», το οποίο γράφτηκε από τη μπάντα αποκλειστικά για την μπύρα ΑΛΦΑ.

16 MAH19_2041 Alfa Beer.jpg

Τα ΑΛΦΑ Music Tours, αποτελούν μια πρωτοβουλία της μπύρας ΑΛΦΑ και πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά πέρσι το καλοκαίρι με 21 events σε ολόκληρη την Κύπρο. Μέσω των events, η μπύρα ΑΛΦΑ δίνει την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει το καλοκαίρι στην Άλφα του πλευρά, δημιουργώντας ένα ζεστό κλίμα μεταξύ φίλων και μεταδίδοντας τις αξίες του brand: φιλία, ειλικρίνεια, αγάπη, αυθεντικότητα. Με μουσικό πρόγραμμα που διαμορφώνεται ανάλογα, καλύπτοντας όλα τα μουσικά ακούσματα, τα ΑΛΦΑ Music Tours Reloaded δίνουν και φέτος ραντεβού στα πιο hot-spot σημεία της Κύπρου, παρουσιάζοντας ένα ανεβαστικό πρόγραμμα στο πιο summer-mood ύφος!

08 IOYN19_611 Alfa Beer.jpg

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες και ώρες των προγραμματισμένων events, μπορείτε να βρείτε στις σελίδες της ΑΛΦΑ στo Facebook (ALFA Beer (CY) και Instagram (alfabeercyprus).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ