Η kinky κρουαζιέρα των φετιχιστών, με τα δερμάτινα και τα λάτεξ

Πώς καταπολεμάται ο καύσωνας; Με μάσκες, δερμάτινα, αλυσίδες και λάτεξ, φυσικά!

Article featured image
Article featured image

Φωτογραφίες: EPA



Εκατοντάδες φετιχιστές επιβιβάστηκαν στο «torture ship», το πλοίο των βασανιστηρίων, για να απολαύσουν μία από τις πιο kinky κρουαζιέρες, σε μία από τις πιο «καυτές» περιόδους του χρόνου.



«Καυτές», κυριολεκτικά, μιας και ο καύσωνας «λυγίζει» την Ευρώπη. Την ώρα, λοιπόν, που ο υδράργυρος σκαρφάλωνε, περίπου 500 ταξιδιώτες ξεκίνησαν για την κρουαζιέρα που γίνεται κάθε χρόνο στη λίμνη της Κωνσταντίας και αποτελεί το μεγαλύτερο BDSM πάρτι σε πλοίο στον κόσμο. Ταξιδιώτες, ακόμη και από τη Ρωσία, βρέθηκαν στη Γερμανία για να ξεκινήσουν την κρουαζιέρα τους. «Στη Γερμανία ο κόσμος είναι πιο ανεκτικός και μπορεί να γίνει αυτό, σε αντίθεση με τη Ρωσία που δεν γίνεται», είπε η «Κάθριν φον Κάλι» από τη Μόσχα.


fetih 1.png


Οι περισσότεροι ταξιδιώτες της κρουαζιέρας επέλεξαν να εμφανιστούν με τα καλά τους, φορώντας λάτεξ εσώρουχα, μάσκες και αξεσουάρ, ενώ ανάλογο ήταν και το μακιγιάζ τους. Λόγω της ζέστης, οι υπεύθυνοι έχουν προνοήσει να υπάρξουν άνθρωποι που θα φροντίσουν όποιον δεν αντέξει κατά τη διάρκεια του event. Ο διοργανωτής Τόμας Σίγκουντ δήλωσε ότι, τα προηγούμενα χρόνια, ταξιδιώτες υπέστησαν αναπνευστικά προβλήματα από τα σφιχτά ρούχα.


fetih 3.png


Η συμμετοχή φέτος δεν κυμαίνεται στα επίπεδα περασμένων χρόνων, καθώς ο καύσωνας φαίνεται να απέτρεψε τους περισσότερους. Όπως είπε στην Bild, ο Σίγκουντ: «Είναι λίγο μικρότερη από ό,τι συνήθως η συμμετοχή, λόγω της ζέστης. Είναι ακόμα πιο έντονη όταν είσαι βαμμένος και φοράς δέρμα και λάτεξ».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ