Ο Χρήστος Θεοδώρου μοιράζεται μαζί μας τα σημαντικά νέα του

Η ωραία διασκευή που έκανε στον ‘Κηπουρό’ του Παυλίδη, μαζί με τον αδερφό του, Μάριο, ήταν η αφορμή για να μάθουμε τα σημαντικά νέα του Χρήστου Θεοδώρου.

Article featured image
Article featured image
Σε βάθος χρόνου μιας δεκαετίας από σήμερα «θα ήθελα, πάνω από όλα, να είμαστε αγαπημένοι και δεμένοι, να παίρνουμε και να δίνουμε ενέργεια, ανταλλάζοντας μουσικές απολαύσεις».

Στον δίσκο του «Αφού λοιπόν ξεχάστηκα», ο παραμυθάς Παύλος Παυλίδης είχε ερμηνεύσει μεταξύ άλλων ωραίων τραγουδιών και τον ‘Κηπουρό’. 15 χρόνια μετά, ο Χρήστος Θεοδώρου μαζί με τον αδερφό του, Μάριο, κάνει μια αρκετά ενδιαφέρουσα διασκευή στο εν λόγω κομμάτι και το ανεβάζει στο YouTube, σηματοδοτώντας την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου στην πορεία του στα μουσικά πράγματα.



Λίγες μέρες μετά, ανεβάζουν και τον ‘Φύλακα Άγγελο’. «Τα δύο πρώτα τραγούδια που επιλέξαμε να διασκευάσουμε είναι αγαπημένα και των δυο μας. Το project αυτό ξεκίνησε με μοναδικό σκοπό να δώσουμε τη δική μας αισθητική σε τραγούδια που λέμε συχνά με τον αδερφό μου. Τις διασκευές αυτές θα τις βρείτε στο κανάλι του Μάριου στο YouTube».

Στο πλάνο τους είναι να κυκλοφορήσουν και τη διασκευή που έχουν κάνει στο τραγούδι ‘Πόλη Χιόνι’ του Πλιάτσικα, το οποίο μάλιστα είναι σε στίχους της αδερφής τους Άντρης Θεοδώρου. «Αυτό το τραγούδι μάς ενώνει και το τραγουδάμε πάντα ως ντουέτο. Το βίντεο που θα αναρτηθεί γι’ αυτό είναι από την πρόσφατη συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου, την οποία είχα τη χαρά να ανοίξω».


67493957_350489755646043_1854241749388492800_n (1).jpg


Κατά τ’ άλλα, αυτό το διάστημα ο Χρήστος συγκεντρώνει όλο το βάρος στα δικά του, νέα τραγούδια. Όπως μας ενημερώνει, ένας δίσκος με 12 καινούργια τραγούδια είναι στα σκαριά, ο οποίος υπολογίζεται μέχρι τα Χριστούγεννα να ξεκινήσει το ταξίδι του. «Σε αυτόν τον δίσκο έχω τη χαρά και την τιμή να συνεργάζομαι με έναν πολύ αγαπημένο δημιουργό και συγγραφέα, τον Οδυσσέα Ιωάννου. Επίσης, στίχους έχουν γράψει για μένα η αδερφή μου, ο Γιάννης Μουρατίδης και η αγαπημένη σε όλους μας Βαλέρια Χριστοδουλίδου. Τέλος, να πω πως τη μουσική επιμέλεια του δίσκου έχει αναλάβει ο κορυφαίος Ανδρέας Αποστόλου».


67086503_926994707647391_5601744815596240896_n.jpg


Ιδανικά, τι θα ήθελες να έχεις πετύχει σε βάθος χρόνου μιας δεκαετίας από σήμερα’ τον ρωτώ καταληκτικά. «Θα ήθελα να έχω στις “αποσκευές” μου την προσωπική μου δουλειά, να ταξιδεύω σε Ελλάδα, Κύπρο, αλλά και εξωτερικό παρέα με τους μουσικούς μου, να παίζουμε και να γουστάρουμε. Mα πάνω από όλα να είμαστε αγαπημένοι και δεμένοι. Να παίρνουμε και να δίνουμε ενέργεια, ανταλλάζοντας μουσικές απολαύσεις».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ