«Αποφάσισα να πάρω ένα χάπι για τη στύση, πριν πάω σε ένα πάρτι»

Από τότε, ο συγκεκριμένος άνδρας νοσηλεύεται σε νοσοκομείο ένεκα της μόνιμης και επίπονης στύσης που βιώνει. Έχουν περάσει ήδη 10 μέρες.

Article featured image
Article featured image

Μια αναπάντεχη επιπλοκή είχε ο συγγραφέας και στιχουργός Danny Polaris, που ζει στο Βερολίνο, όταν πριν πάει σε ένα πάρτι, αποφάσισε να πάρει γνωστό χάπι που βοηθά στη διάρκεια και την ποιότητα της στύσης.

«Αποφάσισα να πάρω το χάπι πριν πάω σε ένα πάρτι», δήλωσε ο ίδιος στο pinknews. «Στη συνέχεια γνώρισα έναν νοσοκόμο, με τον οποίο γύρισα στο σπίτι και αυτός που μου έκανε μια ένεση στο πέος για να ενισχύσει τη στύση μου. ‘Τι θα μπορούσε να πάει στραβά’, σκέφτηκα;». Αλλά τελικά κάτι πήγε στραβά!



Το επόμενο πρωί, ο Polaris παρατήρησε ότι είχε ακόμα στύση, αλλά δεν προβληματίστηκε ιδιαίτερα. Αντιθέτως αποφάσισε να πάει στο Pride «με το ψυγείο κρασιού του συγκατοίκου μου να καλύπτει το πέος μου».

Αλλά μια μέρα αργότερα, όταν η στύση δεν είχε φύγει, ο Polaris κάλεσε ένα ασθενοφόρο αφού δεν μπορούσε να περπατήσει από τον πόνο.

Στο νοσοκομείο, διαγνώστηκε με πριαπισμό. Πρόκειται για μια μακράς διάρκειας επώδυνη στύση που μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στο πέος.

Οι γιατροί του νοσοκομείου δοκίμασαν μια σειρά από επώδυνες θεραπείες για να προσπαθήσουν να μειώσουν το πρήξιμο. Τρύπησαν, μάλιστα, πέντε φορές το πέος του για να του αφαιρέσουν το αίμα. Προσπάθησαν επίσης να περάσουν μια πλαστική βελόνα στην ουρήθρα χωρίς αναισθησία. Οι απελπισμένοι ιατροί κατέφυγαν ακόμη και σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση, για να προσπαθήσουν να τραβήξουν το αίμα μακριά.

Ωστόσο, ο Polaris εξακολουθεί να έχει στύση και παραμένει στο νοσοκομείο. «Έχουν περάσει 10 μέρες και ακόμη έχω στύση. Κάποιες μέρες ξυπνάω και κλαίω για το πόσο ηλίθιος ήμουν, για το τι έχασα και για το τι πρόκειται να μου συμβεί».

Οι φίλοι του έχουν ξεκινήσει μια εκστρατεία στο GoFundMe για να μαζέψουν χρήματα για τη θεραπείας. «Δεν γνωρίζω πόσο πρόκειται θα κοστίσει η θεραπεία για να δουλέψει το πέος μου. Το σεξ είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Γράφω για το σεξ. Δεν ξέρω τι θα συμβεί από εδώ και πέρα κι αν θα μπορέσω να κάνω σεξ ξανά.»


Με πληροφορίες από avmag.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ