Σεξομολογήσεις #454: Η λεπτή γραμμή που χωρίζει τις φιλικές από τις ερωτικές προθέσεις ενός ατόμου

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy

Article featured image
Article featured image

Φωτογραφία: Kolleen Gladden /Unsplash


Αν υπάρχει παράδεισος, τότε είναι στα μάτια σου. Αυτός ακριβώς ο στίχος αντιπροσωπεύει το πώς αισθάνομαι για τον Γ. Δεν είναι το αγόρι μου, είναι ο πόθος μου! Τον ξέρω από μικρό παιδί αφού μένουμε στην ίδια γειτονιά. Κάποια στιγμή χαθήκαμε γιατί έφυγα για σπουδές. Όποτε έρχομαι όμως, τον βλέπω και πραγματικά κάτι παθαίνω. Έχει τα πιο όμορφα μάτια! Τις προάλλες, βρέθηκα στο περίπτερο και τον είδα να μπαίνει και να ψάχνει στο ψυγείο για καφέ. Πήγα δίπλα του. Μου χαμογέλασε και με ρώτησε τι κάνω. Του είπα ότι ακόμα σπουδάζω. ‘Εγώ δουλεύω’, μου είπε ‘και κερνώ καφέ να μου πεις τα νέα σου’. Την ίδια ώρα άφησε τον έτοιμο καφέ που άρπαξε από το ψυγείο και μου είπε ‘άτε πάμε’. Κάπως τα έχασα... δεν το περίμενα και προς στιγμής δίστασα και ήθελα να του πω να κανονίσουμε ένα άλλο απόγευμα, αλλά -ευτυχώς- είπα να μην χάσω την ευκαιρία. Και πήγαμε περπατητοί στο καφέ λίγο πιο κάτω. Μιλούσαμε για ώρα, μου έλεγε τα δικά του κι εγώ τα δικά μου. Και εκείνα τα τέεεελεια μάτια του δεν τα χόρταινα. Και κάποια στιγμή ρίχνει την εξής ατάκα: ‘περνώ ωραία με τους παρέες μου. Οι σχέσεις να μου λείπουν’. Έπεσα από τα σύννεφα τίπστερ μου. Τι chances έχω μετά από αυτό; Εν τω μεταξύ, είμαι πίσω στο πανεπιστήμιο, ανταλλάσσουμε μηνύματα αλλά τίποτε το ερωτικό.





Από τη στιγμή που σου το έκοψε και με ειλικρίνεια σου δήλωσε ότι δεν ψάχνεται για σχέση, τι το τραβάς ή μάλλον το παρατραβάς κι εσύ άλλο; Move on. Εν τζαι με τη βία που γίνονται οι σχέσεις. Θέλει την συγκατάθεση και των δύο πλευρών. Όμορφα μάτια έχουν κι άλλα αγόρια, μην μου απελπίζεσαι. Αποδέξου ότι απλά θέλει την φιλία σου και όχι τον έρωτά σου. Πάντα ξεχνάμε την λεπτή γραμμή που χωρίζει τις ερωτικές από τις φιλικές προθέσεις ενός ατόμου. Για κάποιο λόγο, συνήθως βολευόμαστε και μας συμφέρει να πιστεύουμε ότι με το που μας καλούν για φαγητό ή καφέ, παίζει και φλερτάκι. Εμ δεν είναι έτσι τα πράγματα πάντοτε. Το να πας σε μια συνεύρεση και να μην ξεπηδούν πυροτεχνήματα χημείας, τότε πάει να πει πως αλλού χτυπά η καμπάνα (όταν χτυπήσει!). Είχατε ένα φιλικό τετ α τετ. Και κρατάτε και μια επικοινωνία. Μια χαρά κι αυτό. Απόλαυσε το, όσο κρατήσει. Και να σου πω και κάτι; Είναι σπουδαίο να τσιαττίζεις σαν φίλος με κάποιον. Δεν χρειάζεται να προκύπτει πάντοτε ερωτικό. Η συντροφικότητα (που όλοι μας αποζητούμε) έχει ένταση και ουσία. Μας γεμίζει και αυτό. Άρα, κράτησε την φιλία που εξελίσσεται μέσα από την επικοινωνία που λες ότι διατηρείτε και ψάξε για έρωτες αλλού. Άνοιξε τα μάτια σου να βρεις τα μάτια που θα σε ερωτευτούν.


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ