Η CYTA αναβαθμίζει (δωρεάν) το mobile internet των πελατών της

Γιορτάζει και χαρίζει επιπλέον megabyte και gigabyte σε όλους [δείτε τον πίνακα].

Η CYTA αναβαθμίζει (δωρεάν) το mobile internet των πελατών της

Γιορτάζει και χαρίζει επιπλέον megabyte και gigabyte σε όλους [δείτε τον πίνακα].

Article featured image
Article featured image

Με αφορμή την βράβευσή της από την OOKLA για το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην Κύπρο, η CYTA ανακοίνωσε πως θα αναβαθμίσει δωρεάν το mobile internet των πελατών της.

Το δίκτυο της Cytamobile-Vodafone ανακηρύχθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ως το ταχύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, αλλά και ως το δίκτυο με τη καλύτερη κάλυψη στην Κύπρο, βραβείο που για πρώτη φορά απονέμεται σε δίκτυο της χώρας μας. Οι διακρίσεις της Cyta αποτελούν σημαντικό σημείο αναφοράς για ολόκληρο τον τομέα των τηλεπικοινωνιών της Κύπρου.

Σύμφωνα με τα δεδομένα των αξιολογήσεων της OOKLA που προκύπτουν από χιλιάδες μετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά την περίοδο Ιανουαρίου – Ιουνίου 2019, το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Cytamobile-Vodafone είναι το γρηγορότερο παγκύπρια, σε κάθε τεχνολογία από 2G έως και 4.5G. Με βάση τις μετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Κύπρο, ο μέσος όρος ταχύτητας (upload & download speed) των πελατών της Cytamobile-Vodafone ανέρχεται σε 43.20 Mbps, έναντι 33.21Mbps και 19.15Mbps των άλλων δικτύων.

Σε ό,τι αφορά την κάλυψη, οι μετρήσεις της OOKLA επιβεβαιώνουν ότι η παγκύπρια διαθεσιμότητα του δικτύου της Cytamobile-Vodafone καλύπτει το 99.7% της Κύπρου, με τη διαθεσιμότητα 4G/4,5G να ανέρχεται σε 84.5%.

Η Cyta θέλοντας να ευχαριστήσει τους πελάτες της που τη διατηρούν στην πρώτη θέση της προτίμησης του επιχειρηματικού και καταναλωτικού κοινού της Κύπρου, προσφέρει από την 1η Σεπτεμβρίου ΔΩΡΕΑΝ αναβάθμιση των προγραμμάτων RED & BLACK, για να απολαμβάνουν το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, ακόμα πιο ξέγνοιαστα.

Συγκεκριμένα, οι όγκοι των προγραμμάτων διαφοροποιούνται ως ακολούθως:

gigabyte.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ