Σεξομολογήσεις #451: Ένας κατά φαντασία κερατάς

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy

Article featured image
Article featured image

Όπως υπάρχουν κατά φαντασία ασθενείς, νομίζω υπάρχουν και κατά φαντασία κερατάδες. Πώς αλλιώς να εξηγήσω το γεγονός ότι ο Τάσος κουκκουφά με και επιμένει ότι κάμνω του απιστίες –ενώ τέτοιο σενάριο δεν παίζει ούτε σε κυπριακές σαπουνόπερες. Δεν ξέρεις πόσο κουραστικό είναι να έχεις έναν να σου κάμνει σκηνές ζηλοτυπίας και να σκαρφίζεται στο μυαλό του σενάρια και περιστατικά με ανύπαρκτους εραστές. Το πιο εκνευριστικό είναι να πρέπει να κάθομαι να τον ακούω και να ανέχομαι και να υπομένω την όλη σκηνή κάθε φορά ώσπου να εκτονωθεί και να ηρεμήσει. Μα να τον ακούεις χωρίς να μπορείς τον διακόπτεις ούτε και να μπορείς να γελάσεις με όσα ανυπόστατα λαλεί, γιατί μετά θα τον εκνευρίσεις, θέλει υπομονή καμήλου! Κι εγώ δεν την έχω πλέον Τίπστερ μου. Ως πόσο να ακούω τις πελλάρες που παίζουν μες στο νου του! Έσπασέν με. Αλλά, είναι τόσο τρελό και έντονο το σεξ μετά μαζί του, που… δεν ξέρω αν πρέπει να τον σταματήσω να κάνει τέτοιες σκηνές ζηλοτυπίας αν είναι να χαίρομαι το σεξ μετά. Συνήθως, έτσι καταλήγω να κάμνω… Λαλώ που μέσα μου, άστον να τα πει, και μετά ας ξεθυμάνει στο κρεβάτι, στον καναπέ, στο χαλί ή όπου αλλού κάτσει φάση. Χαλάλι του.

Νίκη

Βρήκες την φόρμουλα και έκανες moto σου το κλασικό: if you can’t avoid it, enjoy it. Τι να σου πω; Εγώ όταν ακούω για ζηλιάρηδες αρροθυμώ. Δεν υποστηρίζω με τίποτα το αίσθημα της ζήλιας –μην σου πω ότι το βρίσκω μισή δόση παλαβομάρας και μισή δόση βασανισμού. Όσο γλυτζύν κι αν προκύπτει στην πορεία, αφού πρώτα σου κάνει τη σκηνή, και μετά τον έχεις ταύρο μαινόμενο στο κρεβάτι σου, εγώ θα σε συμβούλευα να του κόψεις την εμμονή που έχει ότι τον κερατώνεις. Ώσπου το αφήνεις, αυτό θα ενισχύεται και θα σε τυραννάει. Και ποιος θέλει μια σχέση με επικίνδυνη δόση ταλαιπωρίας; Μόνο ένας μαζόχας θα το αναζητούσε αυτό. Είσαι; Γουστάρεις μαστιγώματα και σκηνές αλλοφροσύνης; Οι εκρήξεις ζηλοτυπίας του σε ανάβουν και σε ερεθίζουν; Αν κάτι τέτοιο ισχύει τελικά, τουλάχιστον καλό είναι να είσαι προετοιμασμένη για τυχόν κλιμάκωση και πιο έντονες… αντιδράσεις, αν με καταλαβαίνεις. Κάτι, φυσικά, που εύχομαι να μη συμβεί. Πάντως, έχε τον νου σου και σε μια τέτοια περίπτωση αντέδρασε αμέσως και αποτελεσματικά. Με τη νίκη!

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cyΦωτογραφία: Michael Prewett / Unsplash

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ