Σάλος με δίδυμες Ρωσίδες που δίνουν φαγητό σε άστεγο για να κερδίσουν smartphone

Δίδυμες Ρωσίδες κατάφεραν να προκαλέσουν σάλο στα social media, ταΐζοντας σούσι έναν άστεγο.

Article featured image
Article featured image

Οι Αντέλια και Αλίνα Φακτέεβα προκάλεσαν οργή καθώς στόχος τους ήταν να κερδίσουν ένα κινητό τηλέφωνο. Οι 24χρονες Ρωσίδες συμμετείχαν σε διαγωνισμό ενός παιχνιδιού, το οποίο καλεί τους συμμετέχοντες να καταγράψουν μια καλή τους πράξη με σκοπό να κερδίσουν δώρα, όπως iPhone και άλλα πολυτελή αντικείμενα.


Το βίντεο δείχνει τις 24χρονες Ρωσίδες να περπατούν στον δρόμο, όταν συναντούν έναν άστεγο σε αναπηρικό αμαξίδιο. Τότε, η μία λέει: «Τον καημένο, πιθανότατα δεν έχει φάει εδώ και καιρό». Στη συνέχεια, παρουσιάζονται να τηλεφωνούν σε εστιατόριο και λίγο μετά ένας ντελιβεράς κάνει την εμφάνισή του με ένα πακέτο σούσι. Όπως φάνηκε, δεν ήταν ηθοποιός αλλά ένας άνθρωπος που ζούσε στον δρόμο.

«Έχουν πάρει τέτοιο διαζύγιο με την πραγματικότητα που δεν αντιλαμβάνονται πώς μπορούν να βοηθήσουν τους φτωχούς» σχολίασε ένας χρήστης του Instagram, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Αυτές οι χήνες δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τον άστεγο, ήθελαν μόνο το iPhone». «Πόση υποκρισία σε 42 δευτερόλεπτα», σημείωσε ένας άλλος.


Πηγή: iefimerida

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ