Σεξομολογήσεις #457: «Έχω πάθει πλάκα με τον δάσκαλο οδήγησης»

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy

Article featured image
Article featured image

Έχω πάθει πλάκα με τον δάσκαλο οδήγησης. Έτσι όπως κάθεται δίπλα μου, κι έχει την έγνοια μου συνέχεια, κάτι μου κάμνει και παθαίνω! Είναι όμορφος, έχει τέλεια μπράτσα (τα βλέπω κάθε φορά που πάει να ισιώσει το τιμόνι) και έχει τεράστια υπομονή μαζί μου - έτσι αχάπαρη που είμαι με το οδήγημα. Προχτές είχαμε μια ωραία εξέλιξη. Έπρεπε να κάνω 3 point. Δεν τα κατάφερνα. Μας βρήκε το σούρουπο και εμείς ήμασταν ‘εγκλωβισμένοι’ σ’ ένα αδιέξοδο κι εγώ να προσπαθώ να κάνει πισινή-μπροστινή και ξανά πισινή και να μην τα καταφέρνω. Κάποια στιγμή, αφού έδωσα πάνω στο πεζοδρόμιο 3-4 φορές, βγαίνει από το αυτοκίνητο και μου ζητά να κάτσω στη θέση του συνοδηγού για να μου δείξει. Πετάγομαι μετά χαράς έξω, κάθομαι στη θέση του και βεβαίως εκείνος κάνει άνετα ένα ωραιότατο 3 point και φεύγουμε από το αδιέξοδο. Συνεχίζει να οδηγεί και τότε, πέφτει η εξής ατάκα: «θέλεις να σε πάρω σπίτι ή να πάμε για κανένα καφέ;». Και καταλήξαμε σε καφετέρια για χαλαρή κουβέντα. Από κείνη τη μέρα, εννοείται ότι δεν ξεκολλά από το νου μου. Την επόμενη εβδομάδα, όμως, τη μέρα που ήρθε να με πάρει για μάθημα, δεν ήταν καθόλου ομιλητικός, ούτε διαχυτικός και να μην σου τα πολυλογώ έδειχνε σοβαρός και απόμακρος. Δεν τόλμησα να τον ρωτήσω κάτι, αλλά, με στεναχώρησε η όλη στάση του. Κάναμε το μάθημα, με άφησε σπίτι μου μετά και σε δύο μέρες που είχαμε ξανά ραντεβού έστειλε τον συνέταιρο του να μου κάνει το μάθημα. Τώρα κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα και περιμένω και ελπίζω να έρθει ξανά ο ίδιος για να με παραλάβει για το μάθημα. Αφού τον σκέφτομαι συνέχεια!

Η ανυπόμονη






Έπαθες κόλλημα μαζί του! Πρόσεχε να μην κολλήσει και ο δίσκος του κλατς γιατί τότε θα μαγκώσεις γενικώς. Περιμένω να μου πεις τι έγινε στο επόμενο σας μάθημα. Ένα σου λέω… να ελπίζεις να εμφανιστεί ο ίδιος, γιατί μόνο έτσι θα συγκόψεις (από την συμπεριφορά και τη διάθεσή του) τι παίζει, αν παίζει κάτι μεταξύ σας. Το ότι σου πρότεινε πάντως να πιείτε καφέ σίγουρα σου δίνει το δικαίωμα να τον σκέφτεσαι και να συμπεραίνεις ότι μπορεί και να σε γουστάρει. Άρα, δεν σε αδικώ που έπαθες κόλλημα μαζί του. ΟΜΩΣ… Μην προτρέχουν οι σκέψεις σου σε αυτό που σε συμφέρει. Μπορεί, απλά να ήθελε να πιει έναν καφέ βρε παιδί μου με παρέα χωρίς ερωτικούς υπαινιγμούς. Και μετά, ίσως να κατάλαβε ότι έδωσε λάθος μηνύματα και να πανικοβλήθηκε κι έστειλε τον συνεργάτη του στο τελευταίο μάθημα αντί να εμφανιστεί ο ίδιος. Κράτα λοιπόν πισινή. Κι έχε υπομονή μέχρι νεοτέρας. Από τον τρόπο που θα εμφανιστεί και θα συμπεριφερθεί στην επόμενή σας συνάντηση – σίγουρα θα βγάλεις τα συμπεράσματά σου μια και καλή. Εγώ, εδώ είμαι και περιμένω νέα σου κι ό,τι χρειαστείς.


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ