Σε δημοπρασία (πολύ) γνωστό κτίριο της Ονασαγόρου

Τι ισχύει σε σχέση με τις επιχειρήσεις που φιλοξενεί.

Article featured image
Article featured image

Σε δημοπρασία μπήκε εδώ και μερικές ημέρες το κτίριο που φιλοξενεί το γνωστό εστιατόριο/bar «The Gym» στην Ονασαγόρου, ένα κοσμηματοπωλείο (στον ισόγειο χώρο) και ένα διαμέρισμα στον πρώτο όροφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της CITY, το κτίριο μπήκε σε διαδικασία πώλησης έναντι τραπεζικών οφειλών του ιδιοκτήτη, περιουσία η οποία δεσμεύτηκε μεταξύ άλλων, από ξένο fund για αποπληρωμή των χρεών του.


Σε σχέση με το εστιατόριο/bar «The Gym», που δραστηριοποιείται στο εν λόγω κτίριο, όπως έχουμε πληροφορηθεί το καθεστώς θα παραμείνει ως έχει, καθώς υπάρχει συμβόλαιο το οποίο λήγει τον Φεβρουάριο του 2021. Το «The Gym» θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία του, χωρίς καμία αλλαγή, αφού το γεγονός της πώλησης του κτιρίου δεν επηρεάζει καθόλου την επιχείρηση.

Μάλιστα, από τη στιγμή της δέσμευσης του κτιρίου -από το fund- το ενοίκιο της επιχείρησης καταβάλλεται στο fund και όχι στον μέχρι πρότινος ιδιοκτήτη.

Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα που δημοσιεύει την αγγελία πώλησης του κτιρίου, τα ακίνητα αποτελούνται από έξι συνεχόμενα οικόπεδα μέσα στα οποία υπάρχει Διατηρητέα Οικοδομή. Το κτίριο αποτελείται από δύο ισόγεια καταστήματα (ένα με ημιώροφο) και ένα διαμέρισμα με έξι δωμάτια στον πρώτο όροφο με συνολικό έμβαδόν 648 τ.μ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ