Ζήσε έντονα τον παλμό της νεολαίας για ακόμη μια χρονιά!

Έρχεται το 5ο Φεστιβάλ Νεολαίας Up to You(th).

Article featured image
Article featured image

Θέλεις να λάβεις μέρος σε διάφορες δημιουργικές δραστηριότητες και να βρεις τρόπους να συμμετάσχεις κι’ εσύ στα κοινά; Εάν ναι, το Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, επιβάλλεται να κάνεις τη βόλτα σου στο πάρκο Ακροπόλεως στη Λευκωσία όπου θα πραγματοποιηθεί για 5η συνεχόμενη χρονιά το Φεστιβάλ Νεολαίας Up to You(th) του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου.


au1.png


ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ: Ευκαιρία να μάθεις για τη δράση 75 Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) καθώς επίσης και πώς να δραστηριοποιηθείς σε διάφορες εθελοντικές, κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις. Ανάμεσα σε άλλα, μπορείς να πληροφορηθείς και για διάφορα ευρωπαϊκά προγράμματα που θα σε βοηθήσουν να καλλιεργήσεις τα ταλέντα σου.


au2.jpg


ΣΥΖΗΤΗΣΕ: Το φεστιβάλ σου δίνει τη δυνατότητα να μοιραστείς τις απόψεις σου για διάφορα θέματα και να μπεις σε ένα διαδραστικό διάλογο με ένα ζωντανό βιβλίο μέσω της Ανθρώπινης Βιβλιοθήκης, ενός θεσμού που καταφέρνει να σπάζει ολοένα και περισσότερα κοινωνικά στερεότυπα.


au3.png


ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ: Μέσα από τη συμμετοχή σου σε διασκεδαστικά πειράματα επιστήμης μπορείς να ανακαλύψεις τι συμβαίνει κάθε φορά που τρως. Επίσης, θα έχεις την ευκαιρία να λάβεις μέρος σε ρομποτικές μάχες, να ενημερωθείς για διάφορες εφαρμογές τεχνολογίας και να ταξιδέψεις στον χώρο και στον χρόνο φορώντας τα γυαλιά Oculus Rift.


au4.png


ΠΑΙΞΕ: Τα επιτραπέζια παιχνίδια νέας γενιάς θα σου μάθουν να ακονίζεις το μυαλό σου και θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις χρήσιμες δεξιότητες.


au5.png


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ: Τα διάφορα μουσικά συγκροτήματα θα σε κάνουν να χορέψεις μέχρι τελικής πτώσεως. Ακόμη, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις ταινίες μικρού μήκους Κυπρίων δημιουργών.


au6.png


ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ: Το εργαστήρι “Upcycling” θα σου δείξει πώς να μετατρέπεις παλιά αντικείμενα σε καινούρια. Μέσω αυτής της δημιουργικής δραστηριότητας θα μάθεις για την επαναχρησιμοποίηση παλιών πραγμάτων και τη βιώσιμη ανάπτυξη.


au7.jpg


ΓΝΩΡΙΣΕ: Ο Κυπριακό Οργανισμό Αστρονομίας σε περιμένει να παρακολουθήσετε παρέα τα άστρα και τους πλανήτες. Ακόμη, το Σώμα Κυπρίων Οδηγών θα σου δείξει πως να ξεχωρίζεις τους διάφορους αστερισμούς και να διαβάζεις ένα αστρικό χάρτη.


au8.png


ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΟΥ: Οι αγαπημένοι ήρωες του Cyprus Comic Con θα δώσουν το παρόν τους και σε αυτό το φεστιβάλ. Πόζαρε και βγάλε φωτογραφίες μαζί τους και ακολούθως ανέβασε τις στα social media με το hashtag #UpToYouth19.

΄

au9.jpg


Στην ιστοσελίδα του ιστοσελίδα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου και στο Facebook event Up to You(th): Φεστιβάλ Νέων 2019 θα βρεις όλες τις πληροφορίες για το φεστιβάλ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ