Ο γιός του Χάρι και της Μέγκαν έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση και το ίντερνετ «έλιωσε»

Η απίστευτη ομοιότητα με τον πρίγκιπα Χάρι.

Article featured image
Article featured image

Μπορεί οι φημολογίες για την τέταρτη εγκυμοσύνη της Κέιτ Μίτλετον να γίνονται όλο και πιο έντονες, ωστόσο ο πρίγκιπας Άρτσι εξακολουθεί να μονοπωλεί το ενδιαφέρον φωτογράφων και κοινού.

Αυτή την περίοδο, οι γονείς του πραγματοποιούν περιοδεία στην Νότια Αφρική έχοντας μαζί τους τον Άρτσι, ο οποίος έκανε ουσιαστικά την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, με τους φωτογράφους να τον απαθανατίζουν ασταμάτητα.

Μεταξύ άλλων, ο 4 μηνών Άρτσι συνάντησε και έναν από τους ήρωες του κινήματος κατά του Απαρτχάιντ, τον Αρχιεπίσκοπο Ντέσμοντ Τούτου.

Στο Instagram οι περήφανοι γονείς Μέγκαν και Χάρι έγραψαν: «Ο Αρτς συνάντησε τον Άρτσι», ενώ στο βίντεο που ανάρτησαν η Δούκισσα και ο Δούκας του Σάσεξ λάμπουν από ευτυχία καθώς αγκαλιάζουν το μωρό τους, το οποίο χαμογελά κοιτώντας τη μαμά του.


21665025.jpg
© EPA/TOBY MELVILLE


Ο Άρτσι γνώρισε επίσης την κόρη του αρχιεπισκόπου την Θαντέκα. Η Μέγκαν είπε ότι ο μικρός θα πρέπει να συνηθίσει τις κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, ενώ η σύζυγος Τούτου πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι θα είναι ακαταμάχητος με τις κυρίες».


21665103.jpg
© EPA/TOBY MELVILLE


Ο Αρχιεπίσκοπος Τούτου, ο οποίος έχει βραβευτεί με το Νόμπελ Ειρήνης για τον αγώνα κατά του ρατσιστικού καθεστώτος της Νοτίου Αφρικής και ήταν επικεφαλής του κινήματος κατά του απαρτχάιντ όσο βρισκόταν στη φυλακή ο Νέλσον Μαντέλα, δήλωσε «ενθουσιασμένος από την τιμή που του έκαναν ο Χάρι και η Μέγκαν να τον συναντήσουν».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Αυτό το Σαββατοκύριακο πάμε στον Κάμπο για τη γιορτή του κερασιού

Article featured image

Επιστήμονες έφτιαξαν ψωμί με προζύμι χρησιμοποιώντας ζυμομύκητες από μούμια 5.300 ετών

Article featured image

Madame Figaro Γυναίκες της χρονιάς 2026: Ξεκίνησε η ψηφοφορία