Ο γιός του Χάρι και της Μέγκαν έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση και το ίντερνετ «έλιωσε»

Η απίστευτη ομοιότητα με τον πρίγκιπα Χάρι.

Article featured image
Article featured image

Μπορεί οι φημολογίες για την τέταρτη εγκυμοσύνη της Κέιτ Μίτλετον να γίνονται όλο και πιο έντονες, ωστόσο ο πρίγκιπας Άρτσι εξακολουθεί να μονοπωλεί το ενδιαφέρον φωτογράφων και κοινού.

Αυτή την περίοδο, οι γονείς του πραγματοποιούν περιοδεία στην Νότια Αφρική έχοντας μαζί τους τον Άρτσι, ο οποίος έκανε ουσιαστικά την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, με τους φωτογράφους να τον απαθανατίζουν ασταμάτητα.

Μεταξύ άλλων, ο 4 μηνών Άρτσι συνάντησε και έναν από τους ήρωες του κινήματος κατά του Απαρτχάιντ, τον Αρχιεπίσκοπο Ντέσμοντ Τούτου.

Στο Instagram οι περήφανοι γονείς Μέγκαν και Χάρι έγραψαν: «Ο Αρτς συνάντησε τον Άρτσι», ενώ στο βίντεο που ανάρτησαν η Δούκισσα και ο Δούκας του Σάσεξ λάμπουν από ευτυχία καθώς αγκαλιάζουν το μωρό τους, το οποίο χαμογελά κοιτώντας τη μαμά του.


21665025.jpg
© EPA/TOBY MELVILLE


Ο Άρτσι γνώρισε επίσης την κόρη του αρχιεπισκόπου την Θαντέκα. Η Μέγκαν είπε ότι ο μικρός θα πρέπει να συνηθίσει τις κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, ενώ η σύζυγος Τούτου πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι θα είναι ακαταμάχητος με τις κυρίες».


21665103.jpg
© EPA/TOBY MELVILLE


Ο Αρχιεπίσκοπος Τούτου, ο οποίος έχει βραβευτεί με το Νόμπελ Ειρήνης για τον αγώνα κατά του ρατσιστικού καθεστώτος της Νοτίου Αφρικής και ήταν επικεφαλής του κινήματος κατά του απαρτχάιντ όσο βρισκόταν στη φυλακή ο Νέλσον Μαντέλα, δήλωσε «ενθουσιασμένος από την τιμή που του έκαναν ο Χάρι και η Μέγκαν να τον συναντήσουν».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ