Πότε θα είναι διαθέσιμα τα εισιτήρια για τη συναυλία της Celine Dion στην Κύπρο

Για πρώτη φορά στην Κύπρο, στις 2 Αυγούστου 2020, στο ΓΣΠ.

Πότε θα είναι διαθέσιμα τα εισιτήρια για τη συναυλία της Celine Dion στην Κύπρο

Για πρώτη φορά στην Κύπρο, στις 2 Αυγούστου 2020, στο ΓΣΠ.

Article featured image
Article featured image

Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και αξιοσέβαστα αστέρια της Pop μουσικής, η Celine Dion, ανακοινώνει επιπρόσθετες ημερομηνίες για την παγκόσμια περιοδεία της «COURAGE», σε πόλεις της Βόρειας Αμερικής, της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

Η περιοδεία που ξεκίνησε στις 18 Σεπτεμβρίου από το Κεμπέκ του Καναδά, αποτελεί την πρώτη περιοδεία της παγκοσμίου φήμης τραγουδίστριας στις ΗΠΑ μετά από 10 χρόνια, ενώ για πρώτη φορά περιλαμβάνει εμφανίσεις σε Κύπρο και Μάλτα.

Η παγκόσμια περιοδεία «COURAGE», που προωθεί τον πρώτο αγγλόφωνο δίσκο της Celine Dion μετά από 6 χρόνια, θα κάνει στάσεις σε περίπου 100 χώρες ανά τον κόσμο. Η περιοδεία περιλαμβάνει επίσης ευρωπαϊκές πόλεις όπως την Πράγα, τη Βουδαπέστη, το Μονακό, το Παρίσι, το Βερολίνο, τη Στοκχόλμη, το Λονδίνο, τη Λευκωσία και πολλές άλλες.

Τα εισιτήρια για τη συναυλία στην Κύπρο, που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Αυγούστου 2020 στο Στάδιο Γ.Σ.Π. στη Λευκωσία, θα είναι διαθέσιμα την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, στις 11 π.μ. τοπική ώρα, μέσω της ιστοσελίδας www.soldoutticketbox.com.

VIP πακέτα θα είναι επίσης διαθέσιμα προς πώληση.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΟ CHECKINCYPRUS.COM


INFO

http://www.celinedion.com/

https://www.facebook.com/celinedion/

https://twitter.com/celinedion

https://www.instagram.com/celinedion

@CelineDion

#CourageWorldTour

www.aegpresents.comPromoter:

Moonlight Show Productions | marketing@moonlightshow.comΓια περισσότερες πληροφορίες:

Action Global Communications

Λουκία Γεωργίου | loukia.g@actionprgoup.com | +357 22873204


cdc_social_1200x628_72dpi_cy.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ