Μια συνάντηση κορυφής σε θέματα επικοινωνίας πραγματοποιείται στην Κύπρο

Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου.

Article featured image
Article featured image


Το Cyprus Media Summit, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στη Λευκωσία, θα συγκεντρώσει το σύνολο του κλάδου της Επικοινωνίας για να καλύψει τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την αγορά. Διεθνείς ομιλητές και ανώτατα στελέχη από τους μεγαλύτερους διαφημιζόμενους, media και ad agencies, καθώς και premium publishers και broadcasters, θα μοιραστούν τα δικά τους insights. Ανάμεσά τους ο Filippo Davanzo, Head of “La Repubblica and Magazines” Digital Business Unit της GEDI Gruppo Editoriale, ο Alex Greenwood, Senior Content Strategist του BBC StoryWorks, ο Petros Karachalios, CEO της Dentsu Aegis Network Greece, Cyprus, Malta, η Sophie Michaelides, Director του Press and Information Office, ο Kostas Stamatakis, Chief Marketing & Customer Officer στην Dixons South-East Europe / Kotsovolos και η Simona Zanette, Managing Director της Hearst Digital.

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν ως πανελίστες media experts από την εγχώρια αγορά. Ανάμεσά τους η Nikoleta Charalampous, Managing & Creative Director, ORΒ, Christos Danezis, General Manager, Sigmalive, Tasia Yiannara Yiallourides, Co-Founder & Managing Director, Partners VMLY&R, Marios Ioannou, General Manager, Gnomi, Michalis Karis, General Manager, Phileleftheros Public Company, Marios Kythreotis, Head of Digital, Gnomi, Despo Lefkariti, Managing Director, Delema McCann, Theodoros Middleton, CEO, Digital Tree, Andreas Pavlou, Digital Services Director, Delema McCann Cyprus, Michalis Persianis, Director Corporate Affairs, BOC.

CY-MEDIA SUMMIT_900x450.png


Το συνέδριο παρουσιάζει η Τράπεζα Κύπρου και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα των KOEΔ, ΣΔΕΚ και ΣΔΚ. Χορηγός είναι η Zorbas Catering, Υποστηρικτής η CONEQ και η L’Or και Χορηγός Επικοινωνίας το EconomyToday. Το Cyprus Media Summit είναι μια διοργάνωση της Boussias Communications με συν διοργανωτή το Γραφείο Τύπου & Πληροφοριών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.mediasummitcy.com

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ