Ποντίκι κάνει βουτιά στη φριτέζα, σε φαστφουντάδικο στο Τέξας

Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά, ειδικά στα εστιατόρια.

Article featured image
Article featured image

Ουκ ολίγες φορές έχεις δει και διαβάσει πράγματα για την καθαριότητα διάφορων εστιατορίων ταχυφαγείων, αλλά και για τον τρόπο που μαγειρεύουν τα προϊόντα τους.

Μέσα σου, όμως, έχεις μια κρυφή ελπίδα πως το «δικό» σου fast food μαγαζί κρατάει τα προσχήματα και τις συνθήκες υγιεινής και μπορεί να είναι έτσι. Αυτό φανταζόμαστε πως πίστευαν και οι πελάτες της γνωστής αμερικάνικης αλυσίδας Whataburger, στο Τέξας, λίγο πριν δουν το βίντεο από την κουζίνα του εστιατορίου στο Facebook.

Εκεί, λοιπόν, το Σαββατοκύριακο, στην πόλη Bastrop, κάποιοι είδαν ένα ποντίκι να τρέχει στον πάγκο, δίπλα στη φριτέζα, πάνω από τους δίσκους και δίπλα σε μεταλλικά δοχεία, συμπεριλαμβανομένου ενός που φαίνεται να έχει ροδέλες κρεμμύδι.

Στο βίντεο, ένα άτομο πίσω από τον πάγκο αρχίζει να αναποδογυρίζει τα δοχεία σε μια προσπάθεια να παγιδεύσει το ποντίκι. Αλλά τα ποντίκια δεν είναι τόσο χαζά και δεν πιάνονται εύκολα. Έτσι, το ποντίκι πραγματοποιεί ένα μεγάλο, γενναίο άλμα και προσγειώνεται στη βαθιά φριτέζα. Φωνές τύπου «oh my god» ακολουθούν.



Το βίντεο του Lewis έχει γίνει, προφανώς, viral. «Ολόκληρο το εστιατόριο έχει καθαριστεί και απολυμανθεί από τότε και αντιμετωπίσαμε την κατάσταση το συντομότερο δυνατόν», ανέφερε το Whataburger σε δήλωση. «Ενώ θα συνεχίσουμε να είμαστε πολύ επιμελείς, είναι σημαντικό να πούμε ότι δεν έχει υπάρξει ξανά τέτοιου είδους συμβάν στη μονάδα...».

Το Whataburger στο Bastrop έκλεισε προσωρινά, σύμφωνα με το Dallas Morning News, αλλά από τότε έχει ανοίξει και πάλι. Σίγουρα, πάντως, το παραπάνω βίντεο είναι ένας καλός λόγος για να επανεξετάσετε τη συνήθειά σας να τρώτε πολύ fast food.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ