Γυναίκα στέλνει γυμνές φωτογραφίες της σε όποιον κάνει εισφορά για τις πυρκαγιές στην Αυστραλία

Αφού της στείλεις το αποδεικτικό της δωρεάς, ακολούθως λαμβάνεις μια γυμνή φωτογραφία της σε προσωπικό μήνυμα.

Article featured image
Article featured image

Η Αυστραλία βρίσκεται, εδώ και μήνες, σε μία συνεχή μάχη με τις φλόγες. Η πύρινη λαίλαπα έχει σκοτώσει τουλάχιστον 24 ανθρώπους και αμέτρητα ζώα. 1.400 σπίτια έχουν καταστραφεί, εκατομμύρια στρέμματα γης έχουν καεί και το καλοκαίρι στο νότιο ημισφαίριο δεν είναι καν κοντά στο τέλος του.


Οι εικόνες από την καταστροφή κάνουν, εδώ και εβδομάδες, τον γύρο του κόσμου, αγγίζοντας πολλούς ανθρώπους, αρκετοί από τους οποίους θέλουν να βοηθήσουν τους πολίτες και τα ζώα της Αυστραλίας.


Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι η Κέιλεν Γουόρντ, μοντέλο από το Λος Αντζελες που ειδικεύεται στο γυμνό . Η Κέιλεν είχε δει από πρώτο χέρι την ζημία που οι φλόγες μπορούν να προκαλέσουν, όταν οι περυσινές πυρκαγιές στην Καλιφόρνια έσπειραν τον όλεθρο στην οικογένεια και στους φίλους της και έτσι αποφάσισε να βοηθήσει… με τον δικό της τρόπο.


Στις 3 Ιανουαρίου έγραψε στους 30.000 ακόλουθους της στο Twitter ότι θα έστελνε μία γυμνή φωτογραφία του εαυτού της σε όποιον δώριζε 10 ή παραπάνω δολάρια σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που προσφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στην Αυστραλία. Αυτό είναι το tweet-κάλεσμα της κυρίας Γουόρντ.


«Είναι ένα πολύ καλό κίνητρο για ανθρώπους που κανονικά δεν θα συνεισέφεραν, όσο κακό και αν ακούγεται», δήλωσε στους λονδρέζικους Times. Η κρίση του 20χρονου μοντέλου φαίνεται πως ήταν σωστή, καθώς από την πρώτη κιόλας ημέρα είχε συντελέσει στη δωρεά περίπου 5.000 δολαρίων, ενώ μια εβδομάδα μετά ισχυρίζεται πως ο αριθμός έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο.


Για να παραλάβει κανείς τις πολυπόθητες, απ’ ό,τι φαίνεται, φωτογραφίες πρέπει πρώτα να στείλει και μία φωτογραφία της απόδειξης πληρωμής. Η Κέιλεν γνωρίζει πως υπάρχει η πιθανότητα κάποιες από τις αποδείξεις να μην είναι γνήσιες, αλλά έχει δημοσιεύσει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι αποσπά πολλαπλές καταθέσεις ανά λεπτό και η ίδια πιστεύει ότι λίγες από αυτές είναι ψεύτικες.


Όπως ήταν λογικό, η ιστορία της Κέιλεν Γουόρντ, που μέχρι πρότινος έβγαζε το ψωμί της μέσω της πορνογραφικής συνδρομητικής υπηρεσίας OnlyFans και μέσω του μόντελινγκ, έγινε γρήγορα βάιραλ.


Πριν αρχίσει την πρωτότυπη φιλανθρωπική της καμπάνια είχε περίπου 30.000 ακολούθους στο Twitter, τώρα είναι λίγες μόνο χιλιάδες μακριά από τις 400.000, αλλά χωρίς τον λογαριασμό της στο Instagram. Ο γίγαντας των social media, που είναι ιδιοκτησία του Facebook, ανακοίνωσε πως δεν επιτρέπει στους χρήστες του να προσφέρουν γυμνές φωτογραφίες.






Με πληροφορίες από https://www.protagon.gr/

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ