«Εκπαίδευση και Καριέρα 2020» από την Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση Κύπρου

Article featured image
Article featured image

Η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση Κύπρου «Εκπαίδευση και Καριέρα» 2020 ανοίγει τις πύλες της και δίνει την ευκαιρία σε μαθητές, φοιτητές, γονείς και σε άλλους ενδιαφερόμενους να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες εκπαίδευσης στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Την έκθεση «Εκπαίδευση και Καριέρα» συνδιοργανώνουν το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ), το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ), η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) και το Ευρωπαϊκό Γραφείο Κύπρου (ΕΓΚ), σε συνεργασία με το British Council Cyprus, από τις 7 μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου 2020 στο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης (Ηλία Παπακυριακού, Μακεδονίτισσα, 2415 Έγκωμη, Λευκωσία) στη Λευκωσία.

Η έκθεση «Εκπαίδευση και Καριέρα» 2020 θα λειτουργήσει και φέτος ως πύλη μέσω της οποίας τα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα θα έχουν τη δυνατότητα να προσελκύσουν υποψήφιους φοιτητές που επιθυμούν να σπουδάσουν στην Κύπρο ή το εξωτερικό. Επιπρόσθετα, εταιρείες που ασχολούνται με προϊόντα σχετικά με τον εκπαιδευτικό εξοπλισμό, την τεχνολογία στην εκπαίδευση, τις εκδόσεις βιβλίων και άλλα τεχνολογικά προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν τους νέους και τα ενδιαφέροντά τους. Επίσης, και φέτος αναμένεται η συμμετοχή υπηρεσιών εξευρέσεως εργασίας. Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης της έκθεσης, φέτος παρέχεται η ευκαιρία στις Ιδιωτικές Σχολές Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης να συμμετάσχουν στην Έκθεση.

Περισσότερα από 150 Πανεπιστήμια και Εκπαιδευτικά Ιδρύματα από Κύπρο, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Αμερική, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Βουλγαρία, Ελβετία, Τσεχία, Ολλανδία και Σλοβακία θα παρέχουν πληροφορίες για τα προγράμματα σπουδών τους, τις ευκαιρίες και τις προοπτικές απασχόλησης και τις ευκαιρίες χρηματοδότησης.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020 | 08:30 – 13:30 και 16:00 – 20:00

Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2020 | 14:00 – 20:00

Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2020 | 14:00 – 20:00

Χορηγός Επικοινωνίας είναι το περιοδικό CHECK IN CYPRUS

Χορηγός η Oracle Academy

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Για περισσότερε πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 22894278 ή μέσω της ιστοσελίδας μας www.edufair-cyprus.eu

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ