Τελευταία ενημέρωση για την οδική κατάσταση προς το Τρόοδος

Παγκόσμια ημέρα χιονιού σήμερα και όλη η Κύπρος ετοιμάζεται να πάρει τα βουνά.

Article featured image
Article featured image

Κλειστός ο δρόμος προς τον Όλυμπο. Στην περιοχή Μόρφου, ο δρόμος Κοράκου – Φλάσου είναι κλειστός για όλα τα οχήματα.

Στους δρόμους Κακοπετριάς – Καρβουνά, Κακοπετριάς – Σπηλιών, Κακοπετριάς – PINEWOOD και Κύκκου – Κάμπου, παρατηρείται πυκνή ομίχλη και η ορατότητα είναι πολύ περιορισμένη, ενώ στο δρόμο Ορκόντα – Κάμπου, έχουν παρατηρηθεί κατολισθήσεις πετρών και όγκων χώματος.

Στη περιοχή Τροόδους, ο δρόμος προς τον Όλυμπο είναι κλειστός λόγω πυκνής τροχαίας κίνησης. Επίσης, ο δρόμος Προδρόμου – Τροόδους, εξακολουθεί να είναι ανοικτός μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Οι δρόμοι Πλατρών – Τροόδους και Καρβουνά – Τροόδους, είναι ανοικτοί αλλά ολισθηροί.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.


Επισημαίνεται επίσης ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο στα ορεινά είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν και προτρέπεται το κοινό να ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού δικτύου μέσω της εφαρμογής - application "Αστυνομία Κύπρου" ή μέσω της ιστοσελίδας της Αστυνομίας www.cypruspolicenews.com.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ