Η συνάντηση της Τζένιφερ Άνιστον και του Μπραντ Πιτ που προκάλεσε ντελίριο

Οι δυο τους συναντήθηκαν... τυχαία στην τελετή απονομής των βραβείων SAG και όπως ήταν φυσικό επακόλουθο... έγιναν viral.

Article featured image
Article featured image

Πρόκειται σαφέστατα για ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα πρώην ζευγάρια του Χόλιγουντ. Οι δύο αστέρες είχαν χθες μια στιγμή που ήταν ικανή να προκαλέσει ντελίριο σε δημοσιογράφους, παπαράτσι και fans τους που έχουν κατακλύσει με μηνύματα το διαδίκτυο.

pitt2.jpg
Getty Images/ Ideal Image

pitt3.jpg
Getty Images/ Ideal Image


Στην τελετή απονομής των βραβείων του Σωματείου Αμερικάνων Ηθοποιών (SAG), οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν στα παρασκήνια και μια στιγμή ήταν αρκετή για να αναθερμάνει τα δημοσιεύματα που θέλουν (σχεδόν με το ζόρι) επανασύνδεση Πιτ και Άνιστον. Κανείς από τους δύο δεν έχει αφήσει ανοιχτό τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά η στιγμή της συνάντησης θεωρείται μοναδική καθώς εδώ και χρόνια μετά το διαζύγιό τους το 2005, δεν έχουν σταματήσει οι φήμες και οι θεωρίες για τα συναισθήματά τους.

pitt4.jpg
Getty Images/ Ideal Image

pitt5.jpg
Getty Images/ Ideal Image

pitt6.jpg
Getty Images/ Ideal Image

pitt7.jpg
Getty Images/ Ideal Image


Το βίντεο που δείχνει τον Μπραντ Πιτ να παρακολουθεί τη ομιλία της Άνιστον την ώρα που παραλάμβανε το βραβείο της, ήταν η αρχή για όσα θα ακολουθούσαν. Το σύντομο τετ-α-τετ μετά, απαθανατίστηκε με κάθε λεπτομέρεια και οι εικόνες που δείχνουν τον Πιτ να κρατά τον καρπό της Άνιστον και την ηθοποιό να χαμογελά κάπως αμήχανα στον πρώην της, είναι για τα ταμπλόιντ υλικό το οποίο αναπαράγουν διαρκώς προσθέτοντας τη δική τους σημειολογία.


H Άνιστον πάντως έσπευσε στο κόκκινο χαλί να δηλώσει σχετικά με τις φήμες που θέλουν επανασύνδεση: «Είναι υστερία. Αλλά για τι άλλο θα μιλήσει ο κόσμος;».

Πηγή: Lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ