Το νέο viral challenge που παίζει στα social media είναι κάπως αηδιαστικό

Ξεκίνησε στο Tik Tok και αφορά κατά κύριο λόγο… άντρες.

Article featured image
Article featured image

Κατά καιρούς έχουμε δει πολλές ανοησίες να γίνονται viral υπό μορφή challenge, πολλές δε από αυτές, επικίνδυνες για τη σωματική ακεραιότητα των συμμετεχόντων. Παρόλα αυτά, μία καινούργια πρόκληση που ξεκίνησε από το δημοφιλές social media app, Tik Tok, και έγινε viral το έχει τερματίσει, έστω και αν παρουσιάζεται ως ένα επιστημονικό πείραμα.

Σύμφωνα λοιπόν με τους πρωτεργάτες της πρόκλησης, οι ανδρικοί όρχεις διαθέτουν γευστικούς αισθητήρες, κάτι που σημαίνει πως τοποθετώντας μια έντονη γεύση επάνω τους, μπορείς να τη γευτείς στο στόμα σου, όπως για παράδειγμα το γνωστό soy sauce που χρησιμοποιείται ευρέως στην ασιατική κουζίνα.

Στα βίντεο που ακολουθούν, διαφορετικά άτομα δοκιμάζουν την πρόκληση για να επιβεβαιώσουν αν όντως μπορείς να γευτείς κάτι, μέσω των όρχεων, και το αποτέλεσμα είναι κάπως αηδιαστικό, όχι τόσο γι’ αυτό που βλέπουμε, αλλά γι’ αυτό που μπορούμε να φανταστούμε. Πάντως οι αντιδράσεις του αφήνουν να νοηθεί πως όχι μόνο μπορούν να γευτούν την αλμυρή γεύση του soy sauce, αλλά είναι και πολύ έντονη.


Yes, There's A Testicle Taste Buds Challenge

Yes, There's A Testicle Taste Buds Challenge TikTok: @alxjames Instagram: @alxjames TikTok: @matthewlush Instagram: @matthewlush TikTok: @cryinginthecar Instagram: @reganvirnoche TikTok: @prescriber Instagram: @supination

Posted by BuzzFeed on Thursday, 16 January 2020

Ωστόσο, ένας νεαρός γιατρός, ο Dr. Kirten Parekh, διαψεύδει τα γεγονότα και χαλάει το όνειρο, λέγοντας πως γευστικοί αισθητήρες υπάρχουν σε όλο το σώμα και αφορά τη γονιμότητα των ανθρώπων. Επίσημα δεν έχει αποδειχθεί μέσω καμίας έρευνας πως μέσω αυτών των αισθητήρων μπορείς όντως να γευτείς μία τροφή, διευκρινίζοντας παράλληλα πως η αίσθηση της γεύσης δεν προκύπτει μόνο δοκιμάζοντας κάτι, αλλά κυρίως μέσω της όσφρησης, άρα η έντονη μυρωδιά από το soy sauce μπορεί να οδήγησε σε λάθος συμπεράσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ