Ο πατέρας της Μέγκαν Μάρκλ δηλώνει έτοιμος να την αντιμετωπίσει στο δικαστήριο

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα για το πρώην βασιλικό ζεύγος.

Article featured image
Article featured image

Μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαίνεται πως τα πράγματα για τη Μέγκαν, τον Χάρι και το Παλάτι, πήραν το δρόμο τους, ωστόσο τα προβλήματα για το πρώην βασιλικό ζεύγος δεν λένε να κοπάσουν.

Μία παλιά κόντρα φαίνεται να ξαναβρήκε εύφορο έδαφος, ένεκα των τελευταίων εξελίξεων, με τον πατέρα της Μέγκαν Μάρκλ, Thomas Wayne Markle, να βρίσκει και πάλι την ευκαιρία να ξεσπαθώσει εναντίον της κόρης του, χωρίς να διστάζει μάλιστα να την απειλήσει πως θα τα πουν στα δικαστήρια.

O Wayne επανέλαβε ότι η κόρη του και ο πρίγκιπας Χάρι πλήγωσαν τη βασιλική οικογένεια, ενώ δήλωσε έτοιμος να έρθει αντιμέτωπος με την κόρη του στα δικαστήρια. «Νιώθω ντροπιασμένος», είπε στο ITV, προσθέτοντας μάλιστα, πως δεν καταλαβαίνει την κίνηση του Χάρι και της Μέγκαν. «Η απομάκρυνση από τη βασιλική οικογένεια θα προκαλέσει πολύ περισσότερα προβλήματα», είπε ο Μαρκλ.

Σημείωσε επίσης ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα έπρεπε να τον είχε επισκεφθεί στο Μεξικό. Επιπλέον, τονίζοντας πως αγαπάει ακόμα την κόρη του, παρότι είναι είναι απογοητευμένος που έχουν απομακρυνθεί. «Μου λείπει πραγματικά η κόρη μου», δήλωσε.

Τέλος, δήλωσε έτοιμος να καταθέσει στο δικαστήριο εναντίον της κόρης του, στο πλαίσιο της διαμάχης της με την εφημερίδα Mail on Sunday, η οποία δημοσίευσε σε άρθρο της αποσπάσματα από χειρόγραφη επιστολή που είχε στείλει η Μέγκαν στον πατέρα της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ