Η τρισδιάστατη πραγματικότητα των κυπριακών δρόμων

Όταν σε άλλες χώρες έφτιαχναν 3D διαβάσεις πεζών, εμείς φτιάχναμε 3D δρόμους.

Article featured image
Article featured image

Πολύ μπροστά από την εποχή τους αποδεικνύονται για ακόμη μία φορά οι δημόσιες υπηρεσίες του κράτους, προχωρώντας στην κατασκευή του πρώτου τρισδιάστατου δρόμου, ίσως σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η κατασκευή του τρισδιάστατου δρόμου –που δεν ήταν εμφανής με την πρώτη ματιά, αποκαλύφθηκε έπειτα από τις συνεχιζόμενες βροχοπτώσεις των προηγούμενων ημερών, στην περιοχή του διαμερίσματος Χρυσοχούς, με την κατάρρευση του οδοστρώματος του δρόμου Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς λίγο πριν την είσοδο της Γιόλου.


giolou-3.jpg


giolou-2.jpg

Το οδόστρωμα στο συγκεκριμένο σημείο, που είχε κυριολεκτικά «σκιστεί» προ μερικών ημερών, μετά τις παρατεταμένες βροχές, κατέρρευσε εντελώς και ήδη Αστυνομία και Δημόσια Έργα έχουν προχωρήσει στην αναγκαία σήμανση και τροχαίες διευθετήσεις για την έγκαιρη προειδοποίηση των διακινούμενων στην περιοχή.

giolou1.jpg

Η ζημιά έχει εντοπισθεί σε αριστερή στροφή πριν τη Γιόλου στο ρεύμα από την Πάφο προς την Πόλη Χρυσοχούς, όπου υπήρξε ζημιά και τον περασμένο χειμώνα, αλλά αυτό φαίνεται πως δεν ήταν αρκετό για να επιδιορθωθεί επαρκώς το πρόβλημα, έτσι αφέθηκε να ξανασυμβεί, ούτως ώστε να έχουμε το αποτέλεσμα που βλέπουμε στις εικόνες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ