Σεξομολογήσεις #488: «Εν βρίσκω κανέναν να μου τραβά το ενδιαφέρον»

Θέλει να κάμει σχέση αλλά φοβάται τις δεσμεύσεις. Μιλά ταυτόχρονα σε chat με 10 άντρες, αλλά αυτός ο ένας που φαίνεται πως τον γουστάρει λίγο περισσότερο, της το παίζει δύσκολος και της ζητά να προχωρήσουν αργά. Τον θέλει πραγματικά ή έχει κολλήσει μαζί του επειδή την «φτύνει».

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy.



Αγαπημένη μου τίπστερ. Είμαι μια κοπέλα όμορφη, 21 χρονών, είμαι single 2 χρόνια τζαι εν βρίσκω κανέναν να μου τραβά το ενδιαφέρον για να κάμω κάτι πιο σοβαρό. Μιλώ με πάνω που 10 αρσενικούς κάθε μέρα, φκαίνω date τζαι με έναν που στο τέλος καταλήγουμε στο σεξ χωρίς τίποτε παραπάνω (μπορεί να κρατήσουμε επαφή, αλλά, μόνο για να περνούμε καλά). Κάποιοι θέλουν να κάμουμε κάτι πιο σοβαρό, αλλά, μόλις ακούσω πως θέλουν σχέση μαζί μου, χάνομαι τζαι εν τους απαντώ ούτε τηλέφωνα, ούτε μηνύματα... Όμως έσιει έναν τωρά, ο οποίος παίζει το δύσκολος. Μια λέει πως με γουστάρει τζαι που την άλλη κάμνει 3 ώρες να μου απαντήσει στα μηνύματα. Άσε που όταν εβρεθήκαμε τζαι εγώ εμούνταρα τον για να κάμουμε κάτι παραπάνω, είπεν μου ότι θέλει να το πάρουμε σιγά-σιγά. Έπαθα κόλλημα μαζί του αλλά εν ξέρω αν τον θέλω πραγματικά ή απλά επειδή το παίζει δύσκολος.




Καλά τζαι συ... Τόση βιασύνη να το κάμετε! Πάρε παμόν. Take it easy! Αφού έχεις ανταπόκριση από μέρους του (έστω και με καθυστέρηση) δωσ’ του ένα τσανς τζαι πήγαινε με τους ρυθμούς του -για τώρα-, ώσπου να χαλαρώσει και να βρει το σωστό τέμπο που πρέπει για να σε διεκδικά. Εσύ ήδη τον διεκδίκησες μια χαρά. Και μια χαρά σε βρίσκω -γενικώς- βρε άτιμο! Άμα θέλεις κόφκεις τη φόρα όσων δεν γουστάρεις, και άμα θέλεις κόφκεις δρόμο και διεκδικείς αυτόν που θέλεις στο κρεβάτι σου. Μόνο... λίγη προσοχή στο άππωμα αυτό. Καμμιά φορά προκύπτει και καμιά χυλόπιτα. Τέλοσπαντων. Στο παρόν στάδιο έχε υπόψη σου ότι έτσι είναι το παιχνίδι των σχέσεων... Με ένα βαθμό δυσκολίας, με ένα ποσοστό σασπένς και στην πορεία προκύπτει είτε μια απρόσμενη κατάληξη είτε ένα happy end. Αν, λοιπόν, έχεις πάθει κόλλημα μαζί του, με τις υγείες σου! Εν τζαι να πάθεις τίποτε, αν δεν το επιτρέψεις εσύ να πάθεις! Έσιεις chat room με 10 αρσενικούς τζαι μια χαρά τους κουμαντάρεις. Τι σε πιάσαν τα διλήμματα τωρά, με τον έναν που φαίνεται ότι αγαπάς;




#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy



Φωτογραφία: Unsplash/Edu Lauton

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ