Ψαράδες βρήκαν γυναίκα στη θάλασσα που αγνοείτο για δύο χρόνια

Επέπλεε στα ανοιχτά της θάλασσας, ζωντανή.

Δύο χιλιόμετρα από την παράκτια πόλη Puerto Colombia της Κολομβίας, εντοπίστηκε από δύο ψαράδες μία γυναίκα, ηλικίας 46 ετών.

Η Angelica Gaitan αγνοείτο τα δύο τελευταία χρόνια για να εντοπιστεί στη θάλασσα από τους ψαράδες, οι οποίοι την είδαν να επιπλέει στη θάλασσα. Οι ψαράδες πλησίασαν με τη βάρκα τους το σώμα, για να διαπιστώσουν εν τέλει πως ήταν ζωντανό, όταν η γυναίκα σήκωσε το χέρι της ζητώντας για βοήθεια.

Οι δύο ψαράδες την έβαλαν στη βάρκα, της έδωσαν νερό και έπειτα τη μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε από τους γιατρούς η χαμηλή αρτηριακή της πίεση, με τις ενδείξεις να μαρτυρούν πως επέπλεε στη θάλασσα για 8-10 ώρες.


Το βίντεο από τη διάσωση της γυναίκας, είδαν οι δύο θείες της, που έσπευσαν στην πόλη για να τη βρουν και να αναγνωρίσουν πως είναι η ανιψιά τους που αγνοείτο τα δύο τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η «La Libertad», η 46χρονη είχε εγκαταλείψει την οικογένειά της πριν από δύο χρόνια έχοντας πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας και έκτοτε έμενε στους δρόμους για να φτάσει πια σε σημείο απόγνωσης και να προχωρήσει στην κίνηση απελπισίας να πέσει στη θάλασσα.

Παρ' όλα αυτά, μετά τον εντοπισμό της, συγκινημένη, κλαίγοντας, θεώρησε τη διάσωσή της ως μία «δεύτερη ευκαιρία για να προχωρήσω», όπως είπε στο RCN. Να σημειωθεί πάντως ότι η οικογένειά της αρνήθηκε τους ισχυρισμούς περί ενδοοικογενειακής βίας, αναφέροντας σε συνέντευξη στο ίδιο μέσο ότι η γυναίκα είχε ψυχολογικά προβλήματα και είχε φύγει από το σπίτι της χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν.


Με πληροφορίες από https://tvxs.gr/

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ