Ο Χρηστίνος και ο Cambise έβαλαν ως στόχο να διανύσουν 500 χλμ στην Κύπρο σε 5 μέρες

Μέχρι στιγμής κατάφεραν να μαζέψουν περισσότερα από 1000 ευρώ.

Article featured image
Article featured image

Η αγάπη των δύο παιδιών από τη Λεμεσό για το ποδήλατο αλλά και το περιβάλλον τούς ώθησε να δημιουργήσουν μια εκστρατεία με την ονομασία «Tour de CY», η οποία θα έχει διάρκεια 5 μέρες, μέσω της οποίας θα διανύσουν συνολικά 500 χιλιόμετρα.

View this post on Instagram

Λίγα λόγια για αυτά περάσαμε σήμερα. Some info about what we've seen today. Πέτρα του Ρωμιού Ενας χώρος απίστευτης ομορφιάς και μοναδικής παράδοσης χιλιάδων χρόνων. Είναι επίσης περιοχή προστασίας της Φύσης ενταγμένη στο δίκτυο προστατευόμενων περιοχών Natura 2000. σε συνδυασμό με την παράδοση και τους θρύλους την κάνουν πόλο έλξης για δεκάδες τουρίστες κάθε μέρα. Εδώ και λίγο καιρό γίνονται προσπάθειες για να διοργανωθούν συναυλίες δίπλα από το χώρο. Ας μην το επιτρέψουμε. Έχει πολλούς άλλους τόπους να γίνουν συναυλίες στο νησί μας. Petra tou Romiou A place of incredible beauty and unique tradition of thousands of years. It is also a Nature protection area included in the Natura 2000 network of protected areas. The combination of tradition and legends makes it an attraction for dozens of tourists every day. For some time now, efforts have been made to organize concerts next to it. Let's not allow it. There are many other places to do concerts in our island. #TourdeCY #Natura2000 #FundraisingForNature #Cyprus #PetratouRomiou

A post shared by Tour De CY 🚴‍♂️🇨🇾🚴 (@tourdecy) on


«Είμαστε δύο παιδιά από τη Λεμεσό με πολλή αγάπη για την ύπαιθρο. Μας αρέσει να εξερευνούμε τη φύση και έτσι θέλουμε να κάνουμε και εμείς ότι μπορούμε για να τη βοηθήσουμε.

Για να το κάνουμε αυτό θα ποδηλατίσουμε για 5 μέρες (500km) στην Κύπρο, ώστε να βοηθήσουμε στην ευαισθητοποίηση του κοινού αλλά και για να συγκεντρώσουμε κάποια χρήματα για το Ίδρυμα Terra Cypria. Κάνουν φανταστική δουλειά, συμβάλλοντας σε έναν πιο βιώσιμο κόσμο για να ζήσουμε όλοι. Μόνο με τη σκέψη ότι θα τους βοηθήσουμε είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι.

Ευχηθείτε μας καλή τύχη και ελάτε μαζί μας για να τους υποστηρίξουμε όλοι μαζί!».



Ο αρχικός στόχος που έθεσαν ήταν τα €1000, και έχει επιτευχθεί ήδη. Οπότε, όπως αναφέρεται στη σελίδα της Terra Cypria, «κάθε επιπλέον δωρεά είναι ευπρόσδεκτη χωρίς κάποιο όριο. Ας δούμε πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε. Από τώρα δεν υπάρχει κάποιος στόχος να φτάσουμε, απλώς κάθε σας δωρεά είναι επιπρόσθετη βοήθεια στον αγώνα προστασίας και διατήρησης του πλανήτη μας (το χρειάζεται!).



ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΙΣΦΟΡΑ ΕΔΩ



Ακολουθήστε το ταξίδι τους στο Instagram

@tourdecy / @terracypria

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ