Όλοι μιλάνε για τη διαφορά στο πώς χαιρετήθηκαν τα ζεύγη Τραμπ και Μπάιντεν μετά το debate [ΒΙΝΤΕΟ]

Μετά την τηλεμαχία (ή τελοσπάντων μετά από αυτό εκτυλίχθηκε την προηγούμενη Τρίτη στην Αμερική), οι δύο κυρίες πλησίασαν τους συζύγους τους στη σκηνή για να βγάλουν φωτογραφίες. Και όλοι πρόσεξαν το ίδιο.

Article featured image
Article featured image


Μετά το τέλος του debate, η δημόσια συζήτηση δεν περιορίζεται μόνο στην άρνηση του Προέδρου να καταδικάσει τους ρατσιστές, στο «σκάσε» του Μπάιντεν στον Τραμπ και στη δήλωση του Τραμπ ότι όσα είπε για τις ενέσεις χλωρίνης ως θεραπεία για τον κορωνοϊό ήταν «σαρκαστικά».

Υπήρξε και μια στιγμή μεταξύ των δύο συνομιλητών και των συζύγων τους που ανέδειξε τη σημαντική διαφορά μεταξύ τους. Η χημεία (ή μάλλον η έλλειψη αυτής) μεταξύ του Τραμπ και της συζύγου του Μελάνια.

Μετά το τέλος του ντιμπέιτ, οι δύο γυναίκες πλησίασαν τους συζύγους τους στη σκηνή για να βγάλουν φωτογραφίες. Καθώς η Πρώτη Κυρία πλησίασε τον Τραμπ, αυτός άγγιξε ελαφρά το χέρι της και αυτή του ανταπέδωσε το χαιρετισμό χωρίς ιδιαίτερο ενθουσιασμό. Στη συνέχεια στάθηκαν ο ένας δίπλα στο ανταλλάσσοντας φιλοφρονήσεις. Αντίθετα, όταν η Τζιλ πλησίασε τον άντρα της στη σκηνή, έδωσαν ο ένας στον άλλον μια μεγάλη αγκαλιά και στη συνέχεια κρατώντας ο ένας τον άλλο, χαμογέλασαν και χαιρέτησαν το πλήθος.

Δείτε πιο κάτω το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ