«Η Ελλάδα δεν μου δίνει το δικαίωμα να αποκτήσω παιδί»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης σε τηλεοπτική του συνέντευξη μίλησε για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια και την πρόθεσή του να μεταναστεύσει για να το πετύχει.

Article featured image
Article featured image

Έντονη κριτική στην ελληνική Πολιτεία για το ζήτημα της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια άσκησε ο γνωστός σεναριογράφος, ηθοποιός και παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης, σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης υποστήριξε πως δεν γνωρίζει ποιο είναι το όνειρο της καλής προσωπικής ζωής γιατί αυτό αλλάζει μέσα στα χρόνια. «Όταν είσαι 13-15 χρονών και βλέπεις, εγώ τουλάχιστον, μόνο σκοτάδι βλέπεις, δεν βλέπεις κάποια προοπτική ότι θα πάνε καλά τα πράγματα. Στην πορεία μεγαλώνοντας και όσο εξελίσσονται τα πράγματα και όσο αλλάζουν τα πράγματα αρχίζεις να βλέπεις ότι ναι, θα μπορούσα να κάνω οικογένεια, θα μπορούσα ίσως να κάνω και παιδί».

«Δεν ξέρω αν είναι το θέλω μου, αν θελήσω θα το κάνω πραγματικότητα. Φυσικά ζω σε μια χώρα που δεν μου δίνει αυτό το δικαίωμα, δεν με απασχολεί όμως αυτό. Εγώ θα το καταφέρω και αν χρειαστεί να φύγω από αυτή τη χώρα που πολύ αγαπάω και να πάω κάπου αλλού, όσο αυτή η χώρα αρνείται να παραχωρήσει αυτό το δικαίωμα στους ομοφυλόφιλους πολίτες της, εγώ θα το κάνω παρ' όλα αυτά», ανέφερε μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Αλλά νιώθω ότι είμαι σε μια φάση, όπου στα επόμενα δύο χρόνια θα το δω λίγο πιο ξεκάθαρα το μέλλον μου. Ευτυχισμένος θέλω να είμαι, δεν θέλω να είμαι τόσο πολύ στην τηλεόραση, αλλά αν είμαι στην τηλεόραση, αυτό που βλέπετε στο γυαλί να είναι όσο γίνεται πιο κοντά στην πραγματικότητα, αυτό θέλω να πετύχω», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Με πληροφορίες από LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ