Το νέο video clip της Καίτης Γαρμπή αποτελεί μια ωδή στη διαφορετικότητα

Όσο κι αν δεν γουστάρεις να το ακούς ή να το βλέπεις, η Καίτη κέντησε!

Article featured image
Article featured image


Mε φόρα από τα 90s και τα 00s η Καίτη Γαρμπή τα τελευταία χρόνια έκανε ένα διαφορετικό come back στη δημόσια σφαίρα, αποκαλύπτοντας μια προσωπικότητα που δεν είχαμε δει όλα τα προηγούμενα χρόνια. Με ενεργή παρουσία στα social media, η Καίτη παίρνει θέση ανοιχτά για σοβαρά κοινωνικά θέματα, κάνει χιούμορ, τρολάρει και επεμβαίνει εκεί που βλέπει το άδικο.


Είναι, θα μπορούσαμε να πούμε, το απόλυτο ελληνικό pop είδωλο του σήμερα, το οποίο δεν παραμένει στην επιτυχία του παρελθόντος και στο όνομα που έχτισε, αλλά εκμεταλλεύεται την όποια επιρροή της για να αλλάξει τον κόσμο μας προς το καλύτερο, ανεξάρτητα από το όποιο προσωπικό κόστος.

Αυτό απέδειξε και στο τελευταίο της video clip για το καινούργιο της τραγούδι, «Σ’ όποιον αρέσω», του οποίου οι στίχοι μιλούν για την ενδυνάμωση του εαυτού και τη διαφορετικότητα.

Δίνοντας εικόνα στους στίχους η Καίτη με την ομάδα της επέλεξαν να συμπεριλάβουν στο βίντεο κλιπ άτομα από την queer κοινότητα, την τρανς, αλλοδαπούς και άλλες ομάδες οι οποίες κατά καιρούς γίνονται στόχος μερίδας πολιτών που εξακολουθούν να ζουν με ψευδαισθήσεις.Παραγωγή: Φοίβος
Μουσική+Στίχοι: Φοίβος
Σκηνοθεσία: Γιώργος Γκάβαλος
Art direction: Απόστολος Μητρόπουλος
Dress: Daglara (Tigressa Greka Dress)
Styling: Διονύσης Κολποδίνος
Hair styling: Βασίλης Μπουλούμπασης
Make-up styling: Δέσποινα Αλχαζίδου
Βοηθός παραγωγής: Βαγγέλης Θεοδώρου
Ενορχήστρωση+Προγραμματισμός: Βασίλης Νικολόπουλος, Φοίβος
Κιθάρες (ακουστική, ηλεκτρική, 12χορδη): Γιώργος Χατζόπουλος
Κρουστά: Γιώργος Ροιλός
Irban, Tziran, Taar, Ντόμπρα: Θανάσης Πετρέλης
2η φωνή: Άκης Δείξιμος
Φωνητικά: Χάρης Γαλάνης, Σάββας Γαλάνης, Άκης Δείξιμος, Φώτης Παπαζήσης, Χρύσα Πανδέλη, Αγγελίνα Κουτουράκη, Χριστίνα Ράλλη
Ηχοληψία, computer editing στο Studio ERA: Βαγγέλης Σιαπάτης
Μίξη: Βασίλης Νικολόπουλος στο Studio ERA

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ