Ανοίγει το πρώτο vegan κρεοπωλείο στη Βρετανία και μέσα μας επικρατεί μία σύγχυση

Και vegan και κρεοπωλείο;

Article featured image
Article featured image

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιγκανισμού (1/11) επέλεξαν οι ιδιοκτήτες του πρώτου κρεοπωλείου με βίγκαν προϊόντα στον κόσμο, να κάνουν εγκαίνια στο κατάστημά τους. Το ιδιαίτερο και οξύμωρο αυτό εγχείρημα θα λειτουργήσει στο Λονδίνο και είναι το πρώτο κατάστημα του είδους του που θα λειτουργεί σε μόνιμη βάση και όχι ως pop up store, όπως αντίστοιχα του παρελθόντος.

Το Rudy's Vegan Butcher είναι το νέο εγχείρημα των ιδιοκτητών του επιτυχημένου Rudy's Vegan Diner στο Camden, του Λονδίνου, το οποίο υπόσχεται φυτικές επιλογές σε είδη που μπορεί να βρει κάποιος σε ένα κρεοπωλείο, όπως vegan bacon, vegan γαλοπούλα, burgers και άλλα αντίστοιχα ήδη.


Rudys-Vegan-Butcher-2-1024x576.jpg


Το νέο κατάστημα στο Islington μοιάζει πολύ με ένα παραδοσιακό κρεοπωλείο με τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο να μας προϊδεάζουν για μία μεγάλη ποικιλία vegan προϊόντων.

Μαζί με όλα τα ήδη προϊόντων για bbq, φυτικής προέλευσης, που θα μπορείς να βρεις εκεί, το πρώτο vegan κρεοπωλείο θα διαθέτει και μία μεγάλη γκάμα αλλαντικών, meat free, όπως καπνιστό ζαμπόν, σαλάμι ντε Προβάνς, πεπερόνι και παστράμι – ιδανικά για ένα βράδυ με φίλους και κρασί.

thumbnail.jpg

Για να γιορτάσει το νέο του εγχείρημα, το Rudy's χαρίζει στους πρώτους 200 πελάτες που θα μπουν στο κατάστημα, 45 κιλά φυτικό μπέικον. Μάλιστα οι ιδιοκτήτες το πάνε ένα βήμα πιο πέρα, βάζοντας delivery των προϊόντων τους σε όλη τη χώρα, ενώ όσοι παραγγείλουν delivery την 1η Νοεμβρίου στα εγκαίνια, επίσης θα λάβουν δωρεάν φυτικό bacon.

Με πληροφορίες από LadBible

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ