Η αστυνομία του Βερολίνου διέλυσε «φετιχιστικό πάρτι» 600 ατόμων

Αφού ο αριθμός των συμμετεχόντων ήταν σχεδόν τριπλάσιος από τον προβλεπόμενο, καθώς τα μέτρα για τον κορωνοϊό εξακολουθούν να προβλέπουν περιορισμούς στις εκδηλώσεις στη Γερμανία.

Article featured image
Article featured image

Όπως ανέφερε η αστυνομία του Βερολίνου, σε σχετική ανάρτηση στο Twitter, το «φετιχιστικό πάρτι» στη γερμανική πρωτεύουσα «ίσως τελείωσε άδοξα» για τους συμμετέχοντες. Ο χώρος διεξαγωγής ήταν πολύ μικρός για να φιλοξενηθούν οι συμμετέχοντες και να τηρούν τις ενδεδειγμένες αποστάσεις, υποστήριξε η αστυνομία.

Τα εισιτήρια για το υπαίθριο πάρτι στη συνοικία του Μίτε έπρεπε να αγοραστούν πριν από το γεγονός, και με τον μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό συμμετεχόντων να είναι 250. Ωστόσο περισσότεροι συμμετέχοντες εμφανίστηκαν και πολλοί από αυτούς δεν φορούσαν καν μάσκα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Στην Αδριατική, ένα ελληνιστικό ναυάγιο αποκαλύπτει τη ζωή πάνω σε ένα αρχαίο εμπορικό πλοίο

Article featured image

Κατασχέθηκε ρομπότ μετά από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση 16χρονης

Article featured image

Καιρός: Συννεφιά και μεμονωμένες βροχές