«Να απαγορευτεί το φυτό που η Κυπριακή Δημοκρατία παραχωρεί δωρεάν σε όλους τους πολίτες»

Στον Βοτανικό Κήπο Τροόδους εμφανίστηκε ξαφνικά «ενημέρωση» για ένα πολύ γνωστό φυτό, για το οποίο πολλοί υποστηρίζουν ότι πρέπει να απαγορευθεί.

Article featured image
Article featured image

Ο λόγος για το ενδημικό κουτόχορτο.

Όπως σωστά αντιλαμβανόμαστε, πρόκειται απλώς για μια «εικαστική παρέμβαση στον Βοτανικό Κήπο Τροόδου», όπως χαρακτηριστικά αναγράφεται και στη σχετική ανάρτηση στο Instagram, ενώ ένα σχόλιο εκθειάζει την πρωτοβουλία χαρακτηρίζοντάς την ως την «πιο ουσιαστικά εκκωφαντική και επαναστατική πράξη του 2020».

κουτοχορτο3.png

κουτοχορτο1.png


Αναγράφεται χαρακτηριστικά στην επιγραφή:

«Κουτόχορτο: Ενδημικό φυτό της Κύπρου. Ευδοκιμεί τόσο στις πόλεις, όσο και στην επαρχία. Καλλιεργείται σε μεγάλες ποσότητες από την Κυπριακή Δημοκρατία.

Το κουτόχορτο είναι φαγώσιμο και παραχωρείται σε όλους τους πολίτες της Κύπρου δωρεάν. Είναι ένα δώρο προς τους πολίτες που παραμένουν ανέκφραστοι και αδρανείς μετά από επανειλημμένα σκάνδαλα που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι το κουτόχορτο πρέπει να απαγορευθεί. Με αυτόν τον τρόπο ίσως οι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας να ξυπνήσουν και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους. Να κατέβουν στους δρόμους και να απαιτήσουν την κάθαρση της Βουλής και της Κυβέρνησης. Το πιο σημαντικό δεν θα ξαναψηφίσουν ψεύτες και απατεώνες ξανά», αναγράφεται χαρακτηριστικά στην επιγραφή».

Δείτε παρακάτω βίντεο και εικόνες από την πραγματικά πολύ ευρηματική εικαστική παρέμβαση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ