Επένδυση στην τέχνη, με αγορά αυθεντικών έργων στις πιο χαμηλές τιμές

Η Golden Gallery by Kapatays παρουσιάζει για 12η συνεχόμενη χρονιά το εικαστικό γεγονός Art Deal, στο ξενοδοχείο Landmark (πρώην Hilton), στην αίθουσα «Οθέλλος», την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2020, Σάββατο 30 και Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020, μεταξύ 9:30 π.μ. και 10:00 μ.μ.

Article featured image
Article featured image

Με έμφαση στην ποιότητα, στη γνησιότητα και έχοντας ως γνώμονα τον σεβασμό προς την καλλιτεχνική δημιουργία και δημιουργό καθώς και προς το φιλότεχνο κοινό, η Golden Gallery by Kapatays δίνει μία μοναδική ευκαιρία στον επισκέπτη όλων των ηλικιών να έρθει σε επαφή με πάνω από 200 μοναδικά έργα καταξιωμένων Ελλήνων και Κύπριων καλλιτεχνών, τα οποία σπανίως μπορούν να συναντηθούν συγκεντρωμένα για εκθεσιακούς σκοπούς.

Το Art Deal by Kapatays προσφέρει μια μοναδική εικαστική εμπειρία μέσα από τις εξαίρετες δημιουργίες καλλιτεχνών διεθνούς εμβέλειας, όπως ο Αλέκος Φασιανός, ο Γιάννης Γαΐτης, ο Δημήτρης Μυταράς, ο Γιάννης Τσαρούχης, ο Παύλος, ο Κώστας Τσόκλης, ο Σπύρος Βασιλείου, ο Άγγελος, ο Ανδρέας Χαραλαμπίδης, και άλλων σύγχρονων καλλιτεχνών, όπως ο Διονύσης Ματαράγκας, η Κατερίνα Γεωργαντά, ο Ανδρέας Ψαράκος, η Νατάσα Γκανά, ο Άγγελος Ραζής, ο Γιάννης Στυλιανίδης, ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, η Συλβάνα Σαμαρτζίδου και πολλοί άλλοι. Όλα τα έργα που παρουσιάζονται στο Art Deal διατίθενται προς πώληση σε ειδικά χαμηλές τιμές για τη διάρκεια της έκθεσης, οι οποίες ανταποκρίνονται σε κάθε προϋπολογισμό, και συνοδεύονται με το απαραίτητο πιστοποιητικό γνησιότητας. Η τέχνη είναι για όλους. Η τέχνη είναι επένδυση!

Στον χώρο της έκθεσης, λόγω Covid – 19 θα τηρούνται αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Πληροφορίες: http://www.goldengallerycy.com, 97-771977, 99-643177.

φασ.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ