Μπόρατ το Καζακστάν, Ρίκκο Μάππουρο εμείς!

8 ατάκες εγχώριων «σταρ» οι οποίες κάνουν την ατάκα «Very nice!» του Μπόρατ -που υιοθέτησαν στο Καζακστάν για την τουριστική καμπάνια τους- να μοιάζει τόσο μα τόσο αδιάφορη!

Το Καζακστάν αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον ντόρο γύρω από την τελευταία ταινία του Σάσα Μπάρον Κοέν. Συγκεκριμένα, το «Very Nice!», η πιο αγαπημένη φράση του Μπόρατ, της διάσημης περσόνας που δημιούργησε ο Σάσα Μπάρον Κοέν, υιοθετήθηκε επισήμως από τις αρχές του Καζακστάν για τη νέα τουριστική καμπάνια της χώρας.


Η διεπιστημονική ομάδα της CITY συνεδρίασε και βρήκε τις καλύτερες ατάκες εγχώριων σταρ που θα μπορούσαν άνετα να χρησιμοποιηθούν στην επερχόμενη καμπάνια του Υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση του τουριστικού προϊόντος μας στους ξένους.

Και επειδή είμαστε large, δεν περιοριζόμαστε σε ένα και μόνο βίντεο, αλλά σε πολλά και διαφορετικά, ποντάροντας κάθε φορά και σε ένα διαφορετικό είδος τουρισμού.


«Ρε γάρε, ρε γάρε»

Προβάλλεις την κυπριακή πανίδα, αλλά και την παράδοση.«Να κατουρήσει ο στρούθος»

Προβάλλεις ήλιο, θάλασσα, εξαιρετικό κλίμα, με σχεδόν μηδαμινή βροχόπτωση.«Έσιει κούσπο στο Μιτσερό»

Προβάλλεις την ιστορία, μέσα από την πλούσια μεταλλευτική δραστηριότητα του παρελθόντος.«Για να μεν σας πάρει… ο Δαίμονας»

Όπου δαίμονας, βλέπε γρήγορες συγκοινωνίες (λεωφορεία, ταξί… αυτά).«Γίνονται αιμομιξίες ανάμεσα στα αγρινά»

Προβάλλεται το εθνικό μας ζώο και φυσικά η εξέλιξη του dna του!«Θα τα πάρω όλα, δεν θα αφήσω ούτε ένα σεντ μέσα στον λογαριασμό της Παναγίας»

Άνετα προσελκύεις θρησκευτικό τουρισμό μετά από αυτό το ρεσιτάλ!«This is Cyprus»

Αυτό φυσικά θα είναι το τελικό βίντεο, που εμπερικλείει όλα τα πιο πάνω!

b_pittatzis1.jpg


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ