Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε (και πάλι) για τα αυτονόητα

Με αφορμή ένα υβριστικό σχόλιο που δέχτηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όταν μία «κυρία» τον αποκάλεσε πο#$%τρα.

Article featured image
Article featured image

Είτε τον γουστάρεις είτε όχι, ο Νίκος Μουτσινάς αποτελεί σήμερα μια όαση στο ευρύτερη σαθρό και κακόγουστο τηλεοπτικό τοπίο. Ένας άνθρωπος ο οποίος κάνει επιτυχία χωρίς να πέφτει στις παγίδες της εύκολης και ανούσιας κριτικής ούτε στον καθωσπρεπισμό που επιβάλλουν τα παραδοσιακά media.

Ο Μουτσινάς έχοντας περάσει από την καταπίεση, τον αποκλεισμό και τη περιθωριοποίηση, λόγω του σεξουαλικού προσανατολισμού του, τον οποίο ποτέ δεν έκρυψε, μιλά πλέον ανοιχτά, χωρίς να φοβάται μη θίξει μέρος του κοινού του, το οποίο μάλλον και δεν τον απασχολεί, που προσπαθούν με ύβρεις και φασισμό να επιβάλλουν μια δικτατορία σκέψης και έκφρασης,

Στην εκπομπή της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του «Καλό Μεσημεράκι» ο παρουσιαστής παίρνοντας αφορμή από ένα απόσπασμα που μόλις είχε μεταδοθεί, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που συνέβη στον ίδιο, την παραμονή της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Όπως εξήγησε, λίγο μετά από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έλαβε προσωπικό μήνυμα από μια «κυρία» η οποία του επισήμανε πως η επόμενη ημέρα ήταν μια εθνική εορτή, χαρακτηρίζοντάς τον «μεγάλη πο$%τρα».

Ο Μουτσινάς αποφάσισε να της απαντήσει καταλλήλως, ενώ στο σχόλιο που έκανε στην εκπομπή του, αναφέρθηκε στα αυτονόητα. Αυτά που ήδη ξέρουμε αλλά δυσκολευόμαστε να τηρήσουμε σε ένα πεδίο στο οποίο νιώθουμε πως έχουμε πλήρη ελευθερία. Δεν είναι έτσι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ