Εικόνες από το (υπερπολυτελές) δωμάτιο που νοσηλεύεται ο Donald Trump

Κάθε υπόθεση και φαντασία υστερεί μπροστά στην πραγματικότητα.

Article featured image
Article featured image

Παλαιότερα, σε δημόσιες τοποθετήσεις του για τον κορωνοϊό, ο Donald Trump τον είχε χαρακτηρίσει ως έναν δημοκρατικό ιό, που δεν κάνει διακρίσεις, εννοώντας ότι μπορεί να νοσήσει με την ίδια ευκολία από τον πιο ισχυρό έως τον λιγότερο προνομιούχο άνθρωπο στον κόσμο.

Παρόλα αυτά, αυτό που μάλλον δεν σκέφτηκε ή καλύτερα παρέλειψε να αναφέρει ήταν πως ναι μεν, ο ιός μπορεί να προσβάλει τους πάντες, αλλά δεν θα έχουν όλοι την ίδια μεταχείριση και φυσικά νοσηλεία.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ πρόσφατα διαγνώστηκε με κορωνοϊό και λίγες μέρες αργότερα μεταφέρθηκε για νοσηλεία στον προεδρικό θάλαμο του νοσοκομείου Ουόλτερ Ριντ, το οποίο βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα μακριά από τον Λευκό Οίκο και παραδοσιακά περιθάλπει τους προέδρους και τους ανώτατους αξιωματούχους των ΗΠΑ.

Φυσικά και κανείς δεν φανταζόταν πως ο θάλαμος που θα νοσηλευόταν ο πρόεδρος μιας χώρας και δη της Αμερικής, θα ήταν κάτι απλό και καθημερινό, ωστόσο η πραγματικότητα απ’ αυτό που ίσως έχουμε στο μυαλό μας απέχει τελικά παρασάγγας.

Ejag3r7X0AAdARw.jpg

Ejag3r7X0AI3-qW.jpg

Ο προεδρικός θάλαμος που νοσηλεύεται ο Trump, διαθέτει 6 δωμάτια και είναι εξοπλισμένος με όλα τα μέσα, για να συνεχίσει ο Τραμπ να ασκεί κανονικά τα καθήκοντά του. Διαθέτει σύστημα ασφαλών επικοινωνιών, πλήρες προεδρικό γραφείο και σαλόνι για τις συναντήσεις με τα κυβερνητικά στελέχη, δικό του υπερπολυτελές δωμάτιο, δικό του εξεταστικό κέντρο, καθώς και τραπεζαρία με κρυστάλλινο πολυέλαιο και προσωπικό σεφ.

Ejag3r9WkAIQ5fH.jpg

Ejag3r9XsAAxSMw.jpg

Ο Ντόναλτ Τραμπ, είναι ο πρώτος εν ενεργεία πρόεδρος που νοσηλεύεται στον προεδρικό θάλαμο του Walter Reed, έπειτα από 39 χρόνια. Ο προηγούμενος που νοσηλεύτηκε στο θάλαμο ήταν ο. Ronald Reagan, τον Μάρτιο του 1981.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ