Η γνωστή τραγουδίστρια που εμφανίστηκε στη σκηνή του The Voice

Ενώ βρισκόταν στο family room για να στηρίξει διαγωνιζόμενο, ξαφνικά βρέθηκε να τραγουδά μαζί του μία μεγάλη της επιτυχία.

Article featured image
Article featured image

To 4o Blind Audition του νέου κύκλου του αγαπημένου talent show The Voice, παρακολουθήσαμε χθες βράδυ στο ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και στο ΣΚΑΙ στην Ελλάδα και είδαμε και μια μεγάλη έκπληξη.

Όταν ανέβηκε στη σκηνή ένας διαγωνιζόμενος, η κάμερα μας έδειξε πως στα παρασκήνια είχε έρθει μαζί του η διάσημη τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη.

Ο Δημήτρης Κίκλης, ο οποίος είναι μουσικός, τραγουδιστής και ηθοποιός, με το που τελείωσε η εμφάνισή του και είδε και τους 4 κριτές να γυρίζουν τις καρέκλες τους, ανέφερε πως αιτία για την ενασχόλησή του με το τραγούδι και τις τέχνες ήταν μία μεγάλη τραγουδίστρια την οποία συνάντησε στα 17 του και από τότε τον βοηθά σε κάθε του βήμα.

Η κα Αργυράκη η οποία βρισκόταν στα παρασκήνια, εμφανίστηκε στη γιγαντοοθόνη της σκηνής συνομιλώντας με τους κριτές οι οποίοι ήταν κατενθουσιασμένοι με την παρουσία της εκεί, ενώ λίγα λεπτά μετά, έπειτα από παρότρυνση του Γιώργου Λιανού, βρέθηκε στη σκηνή και τραγούδησε με τη συνοδεία του Δημήτρη Κίκλη, την επιτυχία της «Κορμί κι αλάτι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κορμί κι αλάτι by Μπέσσυ Αργυράκη 🎶💓 #SkaitvGR #TheVoiceGR

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Voice of Greece (@thevoiceofgreece) στις

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ