Διάσημοι σταρ του Χόλυγουντ γδύνονται ενόψει προεδρικών εκλογών [ΒΙΝΤΕΟ]

Σκοπός των πρωτοκλασάτων ονομάτων είναι να εξηγήσουν στους Αμερικανούς ψηφοφόρους τι είναι η «γυμνή ψήφος».

Article featured image
Article featured image

Την Τετάρτη, η RepresentUs, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός αφιερωμένος στη διαφάνεια για την πολιτική και τα δικαιώματα ψήφου, έκανε το ντεμπούτο της με μια νέα εκστρατεία, στην οποία αρκετά αστέρια του Χόλιγουντ γδύνονται προκειμένου να εξηγήσουν τις επονομαζόμενες και «γυμνές ψήφους». Πρόκειται για εκείνες τις ψήφους που δεν είναι σωστά σφραγισμένες άρα δεν καταμετρώνται.

Το ενημερωτικό βίντεο περιλαμβάνει τους Mark Ruffalo, Chris Rock, Amy Schumer, Naomi Campbell, Josh Gad, Sarah Silverman και τον μπαμπά της, Tiffany Haddish, Chelsea Handler, Ryan Bathe και Sacha Baron Cohen ως Borat. Όλοι τους, ο ένας μετά τον άλλον ενημερώνουν τους Αμερικανούς ότι είναι ολότελα γυμνοί.

Διαβάστε τις οδηγίες, τους προτρέπουν και προειδοποιούν για τη ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου. Εξηγούν πώς μικρά λάθη ή παραβιάσεις θα μπορούσαν να προκαλέσουν ένα κακό αποτέλεσμα.

«Βγάλτε τα ρούχα σας και ψηφίστε» προτρέπει η Schumer ενώ η κωμικός Chelsea Handler επισημαίνει πως «Η φωνή του καθενός έχει σημασία σε αυτές τις εκλογές».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ