Η Αγαμέμνια είναι αυτή που ανέβασε αγγελία πώλησης αυτοκινήτου στο live του προεδρικού διαγγέλματος

Τη βρήκαμε, επικοινωνήσαμε μαζί της και μάθαμε το πώς και το γιατί.

Article featured image
Article featured image
Ο κόσμος το βρήκε αστείο. Κανένας, όμως, δεν ενδιαφέρθηκε για το αυτοκίνητο, εκτός από κάποιον που μου πρότεινε να κάνουμε πράξη με το διπλοκάμπινό του.



Αν κάτι μας έμεινε από το χθεσινοβραδινό διάγγελμα του Προέδρου, σε σχέση με την ανάγκη λήψης νέων, πιο αυστηρών μέτρων για την καταπολέμηση της εξάπλωσης της πανδημίας ήταν… ένα σχόλιο.

Το σχόλιο μίας γυναίκας, η οποία παρακολουθούσε εκείνη την ώρα, μαζί με χιλιάδες άλλους συμπατριώτες μας, το προεδρικό διάγγελμα και η οποία σκέφτηκε να εκμεταλλευτεί το momentum υπέρ της -και τα κατάφερε.

125130939_395541751623100_1392445005681117734_n.jpg


Η Αγαμέμνια Γιάλλουρου, από τη Λάρνακα, σε μια κίνηση ματ, η οποία αναμφίβολα θα έπρεπε να διδάσκεται στις σχολές marketing, έκανε σχόλιο κατά τη διάρκεια του live, προωθώντας αγγελία πώλησης αυτοκινήτου, του δικού της αυτοκινήτου, με την ελπίδα πως με τόσους χιλιάδες να είναι online εκείνη τη στιγμή ίσως κάποιος να ενδιαφερόταν να το αγοράσει.



Όπως ήταν φυσικό, το μη αναμενόμενο σχόλιο της Αγαμέμνιας έγινε viral στα social media, με πολύ κόσμο να εκθειάζει την ιδέα και τη σκέψη της.


Όπως μας ανέφερε η ίδια, δεν το σκέφτηκε ιδιαίτερα, απλώς θεώρησε πως με τόσες χιλιάδες κόσμου να παρακολουθούν το live, ίσως να έβρισκε πιο εύκολα αγοραστή για το αυτοκίνητό της. «Έκανα το σχόλιο με την αγγελία και λίγο αργότερα πήγα για ύπνο. Σήμερα το πρωί, αφού ξύπνησα, βρήκα δεκάδες κλήσεις από τις φίλες μου, μηνύματα στο messenger, αιτήματα φιλίας και άλλα, από άγνωστους που μου έλεγαν πως είμαι η καλύτερη, πως είμαι είδωλο, πως πρέπει να βγω στην τηλεόραση, πως ήταν πολύ έξυπνη ιδέα και άλλα τέτοια. Ο κόσμος το βρήκε αστείο. Κανένας, όμως, δεν ενδιαφέρθηκε για το αυτοκίνητο, εκτός από κάποιον που μου πρότεινε να κάνουμε πράξη με το διπλοκάμπινό του», λέει η Αγαμέμνια για τις αντιδράσεις που προκάλεσέ το σχόλιό της.

«Δεν το περίμενα με τίποτα όλο αυτό, αλλά τώρα που συμβαίνει γελάω και με τα σχόλια και με τα μηνύματα. Έχει πλάκα», αναφέρει.

Στην ερώτηση, τέλος, κατά πόσο είναι εντάξει να αναφέρουμε το όνομά της δημόσια, και πάλι με χιούμορ μάς απάντησε πως δεν έχει πρόβλημα. «Πλέον έγινε τουτούκκι, έπαιξεν παντού».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ