Αν το 2020 είχε εικόνα θα ήταν σίγουρα το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στήθηκε στο Rockeffeler Center

Οι Νεοϋορκέζοι τρολάρουν ασύστολα και γελούν με όλο αυτό που συμβαίνει.

Article featured image
Article featured image

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Rockefeller Center στη Νέα Υόρκη είναι ένα από τα διασημότερα παγκοσμίως. Ωστόσο το γιγάντιο έλατο που στήθηκε φέτος περισσότερο απογοήτευσε παρά ενθουσίασε.

Το ύψους 23 μέτρων δέντρο έφτασε το Σάββατο και τοποθετήθηκε με γερανό. Πρόκειται να στολιστεί τις ερχόμενες εβδομάδες και τα φώτα θα ανάψουν στην παραδοσιακή τελετή στις αρχές του επόμενου μήνα.



Οι χρήστες στα social media δεν ενθουσιάστηκαν ιδιαίτερα με την «αραιή» εικόνα του, με αποτέλεσμα να επιδοθούν σε ένα ατελείωτο τρολάρισμα με κάποιους να το χαρακτηρίζουν τον «πιο εύστοχο φόρο τιμής» στο 2020. Το Rockefeller Center δημοσίευσε μια φωτογραφία από τις εργασίες τοποθέτησης, γράφοντας: «Ας αρχίσει η εορταστική περίοδος!».

Η Tishman Speyer, ιδιοκτήτρια εταιρία του Rockefeller Center, δήλωσε ιδιαιτέρως περήφανη που διατηρεί την παράδοση του δέντρου και φέτος, σε μια περίοδο που η πανδημία του κορωνοϊού είχε ως αποτέλεσμα την ακύρωση πολλών εορταστικών παραδόσεων της Νέας Υόρκης.

Ωστόσο κάποιοι χρήστες αστειεύτηκαν πως η «απογοητευτική» και «γυμνή» του εμφάνιση είναι η πλέον κατάλληλη για το 2020. «Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Rockefeller, όπως και όλοι εμείς οι υπόλοιποι, πέρασε πολύ δύσκολα μέσα στο 2020», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter. «Ξέρω πως έχουμε 2020 και όλα είναι απαίσια αλλά το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Rockefeller θα έπρεπε να είναι πολύ πιο πλούσιο», σημείωσε άλλος.



Την ίδια στιγμή, πολλοί ήταν οι χρήστες που το παρομοίασαν με το μικρό, αραιό δέντρο στο διάσημο κινούμενο σχέδιο «A Charlie Brown Christmas».

Άλλοι, βέβαια, υπερασπίστηκαν το δέντρο, λέγοντας πως θα δείξει διαφορετικό όταν τακτοποιηθούν τα κλαδιά του και στολιστεί. «Ήταν δεμένο σφιχτά για τη μεταφορά του. Θα πυκνώσει», έγραψε ένας χρήστης. «Ήταν δωρεά. Κανένα έξοδο για την πόλη. Τα κλαδιά θα έχουν φώτα και στολίδια και θα δείξει πανέμορφο», πρόσθεσε ένας άλλος.



Μετά το ανελέητο τρολάρισμα, το Rockefeller Center προχώρησε σε νέα ανάρτηση, απαντώντας με χιουμοριστικό και λίγο δηκτικό ύφος σε όσους απογοητεύτηκαν με την εμφάνιση. «Ουάου, όλοι σας πρέπει να δείχνετε υπέροχοι μετά από ταξίδι δυο ημερών, ε; Απλώς περιμένετε μέχρι να φορέσω τα στολίδια μου! Τα λέμε στις 2 Δεκεμβρίου!»

Με πληροφορίες από BBC/LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ