Το viral video από τη Λεμεσό χθες βράδυ

Ντελιβεράς αγωνίζεται να παραδώσει φαγητό μέσα από τους πλημμυρισμένους δρόμους

Article featured image
Article featured image

Παρότι δεν μας προκάλεσαν καμία έκπληξη οι πλημμυρισμένοι δρόμοι στη Λεμεσό, μετά την πρώτη έντονη νεροποντή για φέτος, το γεγονός ότι μέσα σε αυτή την αναστάτωση ένας διανομέας φαγητού στην Λεμεσό παλεύει να φέρει εις πέρας την παραγγελία του.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού, αργά χθες βράδυ συνεργεία κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις στο κέντρο της πόλης και στην περιοχή του Κάστρου.

Τα δημοτικά συνεργεία έδρασαν άμεσα και καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας παρείχαν την αναγκαία βοήθεια στις επηρεαζόμενες περιοχές.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Λεμεσού παραμένουν σε επιφυλακή καθώς αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας, ενδεχομένως και επιδείνωση των καιρικών φαινομένων.

Καλούνται ακόμα μια φορά οι πολίτες να παίρνουν τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα (καθαρισμός σχαρών έξω από τα υποστατικά τους, αποφυγή εκτεθειμένων αντικειμένων στα πεζοδρόμια κλπ).

Ο Δήμος υπενθυμίζει ότι έχουν ήδη κατακυρωθεί οι προσφορές από το ΣΑΛΑ για τα αντιπλημμυρικά έργα για τη Λεμεσό και προωθείται η ταχεία υλοποίηση τους».

Εξάλλου, αντιδράσεις προκαλεί βίντεο, στο οποίο καταγράφεται διανομέας φαγητού να προσπαθεί να περάσει από πλημμυρισμένο δρόμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ